Van veertien naar drie medewerkers

Als internationaal transportbedrijf heeft De Rijke diverse vestigingen in Europa. In de afgelopen jaren groeide de IT-afdeling uit tot een grote groep medewerkers die zowel onderhoud, als implementatie en intern advies verzorgden. De IT manager Europe besloot alles te inventariseren en kwam al gauw ook verouderde software-licenties en onveilig opgeslagen data tegen. Door samen met DesktopToWork alle taken en afspraken opnieuw in kaart te brengen, kon de huidige organisatie geruisloos overstappen op werken met online desktops. De IT-kosten zijn niet alleen door het krimpen van personeel maar ook door het efficiënter inkopen van licenties en pakketten sterk gedaald.

Over De Rijke Group

De Rijke Group is een internationale logistiek dienstverlener die logistieke totaalconcepten aanbiedt. Sinds de oprichting in 1945 is ons bedrijf uitgegroeid tot een multinational met meer dan 1300 medewerkers en 27 vestigingen in 7 Europese landen en het Midden-Oosten. De Rijke is altijd een zelfstandig familiebedrijf gebleven. En daar zijn we trots op! Drie generaties van de familie De Rijke zijn op dit moment actief binnen ons bedrijf, daaruit blijkt de grote betrokkenheid van de familie.

De meeste klanten van De Rijke zijn bedrijven in de (petro) chemische sector. In onze bedrijfsvoering gaat daarom veel aandacht uit naar kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Voor onze gewaardeerde klanten willen wij graag overtuigend de ‘number-1 logistic service provider’ zijn, door voortdurend toegevoegde waarde te bieden en innovatieve logistieke oplossingen aan te reiken.

Focus op applicaties

We willen veel meer bezig zijn zijn met de vraag “Wat kan ICT doen voor de logistiek?” dan met in de lucht houden van systemen…
Lees hier het volledige artikel
De Rijke Applicaties

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!