2021 09 15
Scherm­afbeelding 2024 04 11 om 13.30.16

Vraag een security scan aan

  • Gratis en geheel vrijblijvend

  • Voorkom cyberaanvallen en datalekken
  • Minimaliseer financiële risico’s
  • Zorg voor een ononderbroken bedrijfsvoering

Wil je graag persoonlijk geïnformeerd worden over de oplossingen voor jouw situatie? Onze specialisten staan voor je klaar.

Direct contact? Bel: +31 85 760 50 00 of mail: [email protected]

Scherm afbeelding 2023 09 19 om 09.15.59

Officieel partner van

Meer over de security scan

Zoals de naam al doet vermoeden, testen we met verschillende mensen en systemen de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijf. We inventariseren hoe de IT-infrastructuur in elkaar zit en welke doelwitten – binnen de context van jouw organisatie – mogelijk interessant zijn voor hackers.

Denk hierbij aan servers, systemen en laptops. Waar bevinden zich de zwakke schakels? Wat zijn voor aanvallers potentiële mogelijkheden om binnen te komen en schade aan te richten? Daarnaast brengen we ook het niveau van het aantal updates in kaart met betrekking tot de meest uiteenlopende componenten en systemen.

Vervolgens stellen wij, op basis van de resultaten, een rapport voor je op. Hier plannen we een separate afspraak voor in zodat we de resultaten helder kunnen toelichten. Uiteraard sturen we dit rapport ook op aan het einde van deze afspraak. In dit rapport vind je onder andere per security laag een score met handige tips & tricks om jouw security te verbeteren.

Vraag de gratis scan aan

Over DesktopToWork

DesktopToWork helpt organisaties hun gegevensbeveiliging en cyberveiligheid te vergroten. Met behulp van een gedegen aanpak onderzoeken en analyseren we digitale kwetsbaarheden. Door het inzetten van de juiste tools en kennis op het vlak van cyberveiligheid kunnen we de risico’s minimaliseren en potentiële kwetsbaarheden proactief beschermen.

Neem contact op
Desktop To Work11 1 1

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven