Overal en altijd kunnen werken met een Online Desktop van Desktoptowork

Jouw Online Werkplek

Wij geloven dat ICT een gemeengoed is, net als stroom uit de muur of het 4G netwerk om ons heen. Wij staan voor veiligheid en continuïteit. met onze Online Werkplek kun je overal en vanaf ieder apparaat werken. Tevens hoef je je ook nooit meer zorgen te maken over het vervangen van een server of de snelheid daarvan. Wij vinden dat jullie je als organisatie horen te focussen op jullie corebusiness.

Iedere online werkplek begint met het maken van een aantal keuzes. Is een Online Desktop nodig, of volstaat lokaal beheer met uitzonderlijk goede management en support. Welke behoefte stel ik aan mijn Online Werkplek en hoe wil ik mijn bestanden en applicaties kunnen benaderen. DesktopToWork helpt je bij het maken van deze keuzes en inventariseert eenieders behoefte.

Beleef onze Online Werkplek

VoIP

VoIP en Mobiel

VoIP, ook wel bekend als digitale Telefonie, is een telefooncentrale in de Cloud waarvoor geen investering meer nodig is. Kosteloos online bellen met je collega’s en je zakelijke nummer ontvangen op je mobiele toestel behoren tot de mogelijkheden. VoIP geeft je de vrijheid die je nodig heeft. Iedereen is overal bereikbaar op de momenten dat je dit wilt zijn en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaalt je zelf waar je werkt. Met een simpele online doorschakeling, verhuist de telefonie gewoon met je mee.

Tevens levert DesktopToWork mobiele abonnementen aan organisaties. Deze abonnementen bevatten de mogelijkheid tot het delen van (data)bundels en kosteloos in contact staan met je collega’s. Uiteraard biedt ieder abonnement toegang vanuit heel Europa.

Lees verder over VoIP

Office 365

DesktopToWork gelooft dat ICT in een continue veranderende wereld eenvoudiger kan. Met behulp van nieuwe online toepassingen zoals Microsoft O365, kunnen we u helpen om altijd, overal en vanaf ieder apparaat te werken. Veiligheid, schaalbaarheid en kostenefficiënt werken staan daarbij centraal.

De volledige Office-toepassingen nu op al je pc's, Macs, Windows-tablets, iPad®- en Android™-tablets en de meeste mobiele apparaten. Elke gebruiker kan Office op vijf pc's of Macs, vijf tablets (Windows, iPad en Android) en vijf telefoons installeren.

Lees verder over Office 365

Connectiviteit

Connectiviteit

Flexibiliteit op het gebied van werken is inmiddels een wettelijk recht. Altijd en overal ter wereld aan de slag kunnen geeft ons meer rust en ruimte om de dingen te kunnen doen die wij willen in ons leven. Niet voor niks hebben software giganten pakkende one-liners zoals: ‘Work is not a place!’.

Lees verder over connectiviteit

De Rijke - DesktopToWork

We willen veel meer bezig zijn zijn met de vraag “Wat kan ICT doen voor de logistiek?” dan met in de lucht houden van systemen.

Prijzen

Wij maken kosten transparant. Traditionele IT is voor veel organisatie onoverzichtelijk en een grote kostenpost. Met de Online Werkplek van DesktopToWork kun je snel en makkelijk besparen op kosten. Er zijn geen dure investeringen vooraf meer nodig, de werkplekken worden schaalbaar en je betaald als organisatie alleen voor wat je afneemt. DesktopToWork hanteert het Pay for Use model. Dit betekent dat wij onze dienstverlening op maandelijkse basis aanbieden. Vrijwel alle oplossingen (met uitzondering op bijvoorbeeld internetlijnen) zijn gebaseerd op een prijs per gebruiker, per maand. Deze aantallen kunnen dan ook maandelijks worden aangepast.

Meer weten over de kosten?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!