1 jaar geleden

Kennissessie: een betrouwbaar IT-netwerk opzetten

Ervaar hoe u met de schaalbare oplossing van Cisco Meraki uw netwerk via het Meraki Dashboard inzichtelijker, veiliger en efficiënter maakt in de Cloud. Het gevolg: een lagere Total Cost of Ownership.

1 jaar geleden

TLN Event 21 november 2016

Beheert u zelf de ICT-infrastructuur binnen uw organisatie? Heeft u de ambitie om dit uit te gaan besteden? Of bent u nog niet bekend met de mogelijkheden hiervan?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!