Betrouwbaar, Duidelijke offerte, Laagste maandlasten en Kosteloze implementatie

Dat zijn de woorden van Ronald de Boer van EG Personeelsdiensten. Ze nemen inmiddels verschillende diensten af, zoals de Online Werkplek, Office 365 en VoIP. De medewerkers van EG Personeelsdiensten ervaren de nieuwe werkomgeving als zeer prettig. En bij vragen wordt er contact opgenomen met de helpdesk om de medewerkers kosteloos weer op weg te helpen.

Gemeente Gouda

Over EG Personeelsdiensten

EG Personeelsdiensten is actief in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie en groothandel. Ze zijn gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse medewerkers, voor korte periodes en langere termijn. EG Personeelsdiensten werven hun medewerkers zelf, via eigen kantoren in Polen en Roemenië. Daarnaast ontzorgen ze bedrijven door het werkgeverschap uit handen te nemen, met payrolling.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!