Alles werkt zoals je gewend bent

Wij zorgen ervoor dat al jouw programma’s die je nu gebruikt, volledig werkend zijn in je Online Desktop. Zodoende kan je ervaren hoe snel en goed een Online Werkplek van DesktopToWork is. Tevens heb je kosteloos de beschikking over onze Support Desk, welke op werkdagen geopend is van 7 uur tot 18 uur.

Graag vertellen wij jou wat een Online Werkplek is

30 dagen lang

En wees gerust, na 30 dagen zetten we je account automatisch uit. Vul nu je gegevens in en wij nemen binnen 4 uur op werkdagen contact met je op, om je proefaccount te activeren.
* Verplichte velden

Bel ons, mail ons, kom in contact met DesktopToWork

Bel ons
085-7605000

Mail ons
info@desktoptowork.com

Kom langs
Laan van Waalhaven 277
2497 GL Den Haag

Wanneer?
Op werkdagen van 07:00 – 18:00
Weekend op noodnummer

Onze gegevens

Ons KvK
52698106

Ons BTW Nr.
NL850557690B01

Ons rekeningnummer
IBAN: NL54INGB0652712533
BIC: INGBNL2A

 

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!