Alles werkt zoals je gewend bent

Wij zorgen ervoor dat al jouw programma’s die je nu gebruikt, volledig werkend zijn in je Online Desktop. Zodoende kan je ervaren hoe snel en goed een Online Werkplek van DesktopToWork is. Tevens heb je kosteloos de beschikking over onze Support Desk, welke op werkdagen geopend is van 7 uur tot 18 uur.

Graag vertellen wij jou wat een Online Werkplek is

30 dagen lang

En wees gerust, na 30 dagen zetten we je account automatisch uit. Vul nu je gegevens in en wij nemen binnen 4 uur op werkdagen contact met je op, om je proefaccount te activeren.
* Verplichte velden

Bel ons, mail ons, kom in contact met DesktopToWork

Bel ons
085-7605000

Mail ons
info@desktoptowork.com

Kom langs
Laan van Waalhaven 277
2497 GL Den Haag

Wanneer?
Op werkdagen van 07:00 – 18:00
Weekend op noodnummer

Onze gegevens

Ons KvK
52698106

Ons BTW Nr.
NL850557690B01

Ons rekeningnummer
IBAN: NL54INGB0652712533
BIC: INGBNL2A

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door te hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!