Overal en altijd bereikbaar zijn met je kantoornummer?

Zonder dat je zelf hoeft te investeren in hardware, software en IT-kennis.

Voordelen VoIP-telefonie

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Geen investeringen of onderhoud
  • Tot 60% voordeliger
  • Een verbeterde kwaliteit
  • Locatieonafhankelijk werken
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Ongecompliceerde dienstenintegratie
Wil jij weten hoe VoIP kan werken in jouw organisatie?

Plan dan een telefonisch adviesgesprek in en ontdek de mogelijkheden


Wat is VoIP?

VoIP is een manier om te telefoneren via het internet. Het gebruikt de bestaande internetinfrastructuur om spraak te transporteren. Hierdoor hoef je niet over een eigen telefooncentrale te beschikken. De telefooncentrale bevindt zich immers in de cloud, op de locatie van een derde aanbieder. VoIP omvat zowel digitale telefonie als internettelefonie voor vaste en mobiele toestellen.

Smartphone

Overal en altijd bereikbaar

Bij VoIP hoef je niet over afwijkende infrastructuur te beschikken. Een klassieke internetverbinding volstaat, waardoor je overal kan bellen. En zo krijg je heel wat pijlen op je boog. Ongeacht of je nu op het werk bent, in de wagen, thuis of op vakantie: doeltreffendheid is jouw garantie. En dat alles terwijl je gewoon jouw zakelijk nummer behoudt. Heerlijk professioneel!

Voordelen

Voordeliger dan ooit tevoren

Bij VoIP hoef je niet zelf te investeren en zal niemand dure onderhoudscontracten opdringen. Intern telefoneren is 100% gratis en buitenlandse telefoontjes resulteren niet in torenhoge kosten. VoIP is dan ook veel voordeliger dan de traditionele oplossingen. Dat is ook wat de praktijk ons leert. Hoe groot de besparing voor jou is, is natuurlijk afhankelijk van het belgedrag binnen jouw onderneming. Maar besparingen die oplopen tot ruim 60% zijn zeker niet ongewoon. Integendeel.

Checked

Geen investeringen noodzakelijk

Zelf een telefooncentrale plaatsen resulteert al snel in kolossale facturen. Zeker wat het onderhoud ervan betreft. Financiële transparantie is in zo’n geval een taboe, want te hooi en te gras dringen nieuwe kostenposten zich op. Bij VoIP-telefonie gooien we het over een andere boeg. Jij hoeft immers niet te investeren. En het onderhoud hoeft je niet wakker te houden. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens rekenen op een vooraf gecommuniceerde en transparante prijs. Verrassingen om van te gruwelen? Die behoren echt wel tot het verleden.

Smartphone

Heel gebruiksvriendelijk

VoIP maakt gebruik van het bestaande netwerk. VoIP vergt geen nieuwe bekabeling. VoIP laat zich met een enkele browserplugin gebruiken. En via VoIP kan je met één klik bellen.

Maar al even eenvoudig krijg je inzicht in het belgedrag of stel je jouw eigen plug & play-belplan in. Gebruiksvriendelijkheid is een understatement. En de kwaliteit? Een mens is geen aardappel dus leun maar achterover. Over de kwaliteit hoef je je echt geen zorgen te maken. Het garanderen van de beste kwaliteit nemen wij immers voor onze rekening.

Eenvoudig schakkelbaar

Eenvoudig schaalbaar

Telefooncentrales garanderen fysieke grenzen. En dan is het niet altijd eenvoudig om zo-eventjes het personeelsbestand een forse stimulans te bezorgen. Weg groeipotentieel. Bij VoIP loop je niet tegen dergelijke problemen aan. Zowel inkrimpen als uitbreiden is immers kinderspel. Flexibiliteit en schaalbaarheid gaan hier hand in hand. We hoeven er vast niet bij te vertellen dat dit de bakermat is waarop talloze andere voordelen zich graag laten baseren? Ontdek het daarom vooral zelf. En probeer het samen met onze expert even uit.