Met een Online Workspace kun je altijd, overal en op ieder apparaat werken.

Zonder zelf te investeren in hardware, software of IT kennis.

Voordelen Online Workspace

  • Complete IT oplossing
  • De Online Workspace is altijd en overal beschikbaar
  • Verhoogt de veiligheid
  • Biedt de beste gebruikerservaring
  • Geen eigen investeringen
  • Verlaagt de IT kosten
Wil jij weten of de Online Workspace geschikt is voor jouw organisatie?

Plan dan een telefonisch adviesgesprek in en start de trial!


Wat is een Online Workspace?

De Online Workspace is jouw integrale werkplek maar dan in een digitaal jasje. In een Online Workspace vind je al jouw apparaten, applicaties en bestanden terug. Zo werk je, surf je en communiceer je via één enkele omgeving. En daarom wordt het ook wel eens een Unified Workspace genoemd.

De Online Workspace draait volledig in de cloud en laat zich vanaf elk toestel benaderen. Hierbij heeft het slechts een minimale rekenkracht nodig, terwijl je wel rekent op een maximale veiligheid. Bovendien hoef je maar één keer in te loggen waardoor je ook nog eens van een tijdsbesparing geniet. Kortom: de Online Workspace staat jou toe om beter, veiliger en voordeliger te werken.

sign

Een enkele omgeving. Voorzien van alle mogelijkheden

De Online Workspace wentelt zich graag in eenvoud, zonder mogelijkheden zoek te maken. Via een enkele Online Workspace benader je webapps, mobiele apps, SaaS-toepassingen, desktops en bestanden. En dat allemaal binnen een enkele interface, waarbij je slechts één keer hoeft in te loggen!

Altijd en overal kunnen werken

Voortdurend bereikbaar

De Online Workspace benader je op elk moment en vanaf elk toestel, ongeacht of het nu om desktops, smartphones of tablets gaat. Windows, Linux, Chrome OS en iOS: één voor één heten ze de Online Workspace welkom. Meer zelfs: in slechts enkele klikken voegen medewerkers nieuwe apparaten toe. Hierdoor werken ze waar ze willen, wanneer ze willen en met het toestel dat zij willen.

bied de beste gebruikers ervaring

Eenvoudig toegang tot jouw content

In een organisatie worden vaak verschillende systemen gebruikt om bestanden op te slaan en te delen. Denk maar aan Dropbox, ShareFile of OneDrive. Daardoor verlies je al snel het zicht op de voortdurende stroom aan content. De Online Workspace combineert echter alle bestanden en informatie binnen één interface. De bestanden worden dynamisch gesynchroniseerd en zijn meteen beschikbaar op al jouw apparaten.

smartphone

BYOD wordt realiteit

De Online Workspace zondert persoonlijke en zakelijke gegevens van elkaar af. Om die reden gebruik je privéapparaten zakelijk, zonder dat dat in veiligheidsrisico’s hoeft te resulteren. Verder waarborgt het ook het privaat karakter, waardoor het integreren van BYOD veel eenvoudiger wordt.

television

Behoud de controle

Door de gecentraliseerde toegangsverschaffing geniet je van een optimale zichtbaarheid boordevol controlemogelijkheden. Bovendien analyseer je eenvoudig het applicatiegebruik om na te gaan welke functionaliteiten al dan niet worden aangewend. Hierdoor krijg je meer armslag voor optimalisatie. Maar ook voor veiligheid, want bij dreigingen grijp je razendsnel in.

lock

Een veilige werkomgeving

De Online Workspace is voorzien van de meest hoogwaardige beveiligingstechnologieën. Dataverlies wordt ogenblikkelijk voorkomen, maar daarenboven wordt internetverkeer ook omgeleid en afgescheiden van het bedrijfsnetwerk. Zowel de persoonlijke apparaten als de clouddocumenten en het bedrijfsnetwerk raken niet verstrikt in de gevaren van het wereldwijde web. Gelukkig maar!

Verlaagt de ICT kosten

Begin nu met besparen

De Online Workspace wordt aangeboden via een pay-per-use formule. Hierin zijn alle kosten begrepen en dus hoef je niet zelf te investeren. Dit zorgt automatisch voor een verlaging van de ICT-kosten, terwijl BYOD extra besparingsmogelijkheden presenteert. Kiezen voor de Online Workspace is dan ook meer dan kiezen voor gebruiksgemak en flexibiliteit. Het staat per slot van rekening gelijk met een fikse kostenbesparing.