Met een online desktop kun je altijd, overal en op ieder apparaat werken.

Zonder zelf te investeren in hardware, software of IT kennis.

Voordelen online desktop

  • Complete IT oplossing
  • De online desktop is altijd en overal beschikbaar
  • Verhoogt de veiligheid
  • Biedt de beste gebruikerservaring
  • Geen eigen investeringen
  • Verlaagt de IT kosten
Wil jij weten of de online desktop geschikt is voor jouw organisatie?

Plan dan een telefonisch adviesgesprek in en start de trial!


Wat is een online desktop?

Een online desktop is de samenvoeging van alle onderdelen van een IT-omgeving zoals hardware, software, applicaties, e-mail, data opslag, back-up, beheer en support.

De Windows werkplek van een online desktop draait hierbij niet meer op een computer, maar op servers in een datacenter. Bekijk de video waarin we 120 seconden uitleggen wat een online desktop is.

Altijd en overal kunnen werken

Altijd en overal kunnen werken

Doordat de werkplek gecentraliseerd vanuit datacenters wordt aangeboden kun je als gebruiker overal ter wereld inloggen op je eigen werkplek. Al je applicaties, bestanden en e-mail zijn hierdoor altijd beschikbaar. De online desktop ondersteunt ieder besturingssysteem zoals Windows, macOS, IOS, Android, Chrome OS en Linux. Het (laten) kiezen van een PC of laptop om op te werken word hierdoor veel gemakkelijker.

Verhoogt de veiligheid

Verhoogt de veiligheid

De online desktop draait in zeer sterk beveiligde datacenters. Applicaties en data staat en blijft binnen de datacenters, en niet meer op eigen servers, computers en mobiele apparaten. Er wordt ook geen data over het internet verstuurd, maar alleen pixels naar je beeldscherm en muis/toetsenbord aanslagen terug naar het datacenter. Hierdoor kan er geen data worden verloren of gestolen worden van bijvoorbeeld computers, laptops en USB-sticks. Het inloggen op de online desktop is hiernaast ook beveiligd met 2 factor authenticatie.

Bied de beste gebruikerservaring

Biedt de beste gebruikerservaring

De online desktop is snel en blijft snel. Waar normaal gesproken computer en servers langzamer worden, blijft de online desktop altijd snel. De online desktop draait op zeer snelle servers die veel krachtiger zijn dan een standaard computer en de desktoppen worden zo ingericht dat gebruikers alle benodigde functionaliteiten tot hun beschikking krijgen, maar geen eigen applicaties kunnen installeren wat performance problemen, of erger, kan geven. Elke keer dat je inlogt word je profiel opnieuw geladen waardoor je elke dag met een 'nieuwe' werkplek start. De performance wordt bepaald door de snelle servers in het datacenter en niet door het gekozen apparaat. Computers van jaren oud kunnen dus net zo snel werken als een nieuwe.

Geen eigen investering

Geen eigen investeringen

DesktopToWork biedt de online desktop aan via het pay-per-use model waarin alle benodigde onderdelen verwerkt zitten. Hierdoor is een eigen investering in ICT niet meer nodig. Ook voert DesktopToWork de complete migratie van de huidige ICT oplossing geheel kosteloos uit naar de online desktop.

Verlaagt de ict kosten

Verlaagt de ICT kosten

Een gecentraliseerde ICT omgeving zoals de online desktop zal de kosten aanzienlijk verlagen. DesktopToWork is dé specialist op het gebied van de online desktop en weet precies wat er nodig is om de beste werkplek aan te bieden. Duizenden medewerkers van onze klanten maken er dan ook dagelijks gebruik van. Door onze schaalvoordelen kan DesktopToWork de kosten per werkplek aanzienlijk verlagen. Hiernaast betaal je alleen voor wat je echt gebruikt.