OOK GEMAKKELIJK OVERAL KUNNEN WERKEN?

Office 365 is dé basis voor maken, beheren en verbinden tussen mensen en technologieën

Office 365 is een geïntegreerde beleving van apps en services, die is ontworpen om je te helpen je passie te volgen en je bedrijf te laten groeien. Ontvang apps als Word, Excel, PowerPoint en meer, die elke maand met de nieuwste functies en beveiligingsupdates worden geüpdatet.

  • Altijd en overal toegang tot al jouw bestanden
  • Betaal alleen voor de licenties die je nodig hebt
  • Beschik altijd over de laatste updates
  • Iedereen beschikt over dezelfde versie applicaties
Kosteloos telefonisch advies over Office 365
Ook aan de slag met het verhogen van je beveiliging, de productiviteit van je gebruikers en het efficiënter inrichten van je IT-team. Wij nemen contact met je op.

HULPMIDDELEN OM JE BEDRIJF MEE TE BEHEREN

Microsoft Partner

Wat is Office 365?

Het is een set van office applicaties die op meerdere apparaten te installeren en via je webbrowser te gebruiken is. Denk aan Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Skype en nog veel meer handige applicaties die je dagelijks wil gebruiken. Dit zijn applicaties waarmee je documenten kunt bewerken, e-mailen en bestanden opslaat. Dit alles zal veilig in de Cloud gebeuren. Naast het gemakt van al deze applicaties onder 1 dak, krijgt de IT afdeling ook direct inzicht in het gebruik.

Veilige, persoonlijke e-mail voor jouw bedrijf

Veilige, persoonlijke e-mail voor jouw bedrijf

Maak een betrouwbare indruk op klanten door iedereen binnen jouw bedrijf een zakelijk e-mailadres te geven met jouw eigen bedrijfsdomein, zoals moniek@jouwbedrijf en peter@jouwbedrijf. Je kunt ook mailinglijsten maken voor groepen, zoals sales@jouwbedrijf. Open je email altijd en op elk apparaat, zelfs zonder internetverbinding! Maak en lees berichten wanneer je geen verbinding hebt. Dit wordt vervolgens automatisch verstuurd zodra je weer online bent. Daarnaast krijg je ook een e-mailbox met 50GB opslagruimte, genoeg ruimte om je er niet druk om te maken.

Bewaar en deel jouw bestanden veilig in de cloud

Bewaar en deel jouw bestanden veilig in de cloud

Al jouw werk op één centrale plek opgeslagen, wat op elk gewenst moment te benaderen is waar dan ook vandaan op elk apparaat. Nodig snel en gemakkelijk anderen uit om een bestand of map te bekijken, te downloaden of om hierin samen te werken, zonder dat je een e-mailbijlage hoeft te versturen. Zo ontstaan er geen verschillende versies van een bestand.

Bewaar en deel jouw bestanden veilig in de cloud

Alle office diensten in 1 pakket

Je kunt gebruik maken van alle office diensten zoals je die gewent bent, maar dan beter. Het is namelijk mogelijk om ook de diensten via je webbrowser te gebruiken! Kortom je kunt op elk apparaat overal ter wereld direct gebruik maken van deze diensten, zonder iets te hoeven installeren.

Help je gebruikers beter te beveiligen

Help je gebruikers beter te beveiligen

Inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is tegenwoordig niet veilig genoeg meer. Mensen kiezen slechte en/of makkelijk te raden wachtwoorden of delen zelfs wachtwoorden met collega’s. Hierdoor lopen bedrijven het risico dat er ongeoorloofd wordt ingelogd en er data ‘op straat’ kan belanden. Binnen O365 is er de mogelijkheid om multifactor authentiactie aan te zetten.

Meer weten over Office 365?

Wil je ook aan de slag met het verhogen van je beveiliging & de productiviteit van je gebruikers? Vraag vrijblijvend advies aan!

Vul je gegevens in bij het gratis starten van een trial en wij nemen contact me je op.

Vraag informatie aan!