Kennis

Netwerken

Bekijk onze prijzen

Connectiviteit voor flexibiliteit

Ondanks dat onze Online Werkplek ook bij lagere internetsnelheden moeiteloos functioneert, is een snelle internetverbinding toch prettiger werken. Zeker als we ook nog eens VoIP aan het pakket toevoegen. Een betere connectiviteit helpt bestanden sneller te laden, waardoor we beter werken. Daarnaast neemt het ook een aantal frustraties weg. Hierdoor neemt de tevredenheid toe.

Netwerken met geschikte netwerken.

Wij weten dat een goede connectiviteit cruciaal is om online te werken. Daarom brengen wij graag de beperkingen van jouw netwerk in kaart en maken wij de vergelijking met de organisatiebehoeften. Zo hebben we telkens een geschikte netwerkoplossing binnen handbereik. Zo timmeren we vanaf de basis aan een verbeterde connectiviteit.

DesktopToWork claimt een intermediaire rol waarbij we denken in oplossingen en niet in verkooppraatjes. Onverbloemd advies en de beste acties, dat is wat je van DesktopToWork kan verwachten. Wij doen namelijk alles voor een goede connectiviteit. Alleen op deze manier maken we de online werkplek mogelijk.

Optimaliseren van bestaande netwerken.

Wij investeren in netwerkoptimalisatie, dit doen we voor soft- en hardware. Denk onder andere aan een slimme netwerkswitch waardoor we zonder snelheidsverlies meerdere netwerkaansluitingen aanbieden. Dat is een eenvoudig voorbeeld van hoe onze hardware oplossingen garanderen dat je de bandbreedte optimaal onder controle houdt. Simpel, maar toch een ideaal hulpmiddel om de connectiviteit op peil te houden.

Tot slot zijn wij niet verbonden aan één internetprovider. Hierdoor kunnen wij 100% neutraal zakelijk internet vergelijken en kiezen we altijd de best passende internetproviders. Niet alleen op vlak van bandbreedte en internetsnelheden, maar ook wat de prijs betreft. Op die manier timmeren we zowel aan een betere connectiviteit als aan een goedkopere ICT-factuur. Een win-winsituatie dus!

2 bouwstenen

De 2 bouwstenen van Netwerken

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?