Beheert u zelf de ICT-infrastructuur binnen uw organisatie? Heeft u de ambitie om dit uit te gaan besteden? Of bent u nog niet bekend met de mogelijkheden hiervan?

TLN, DesktopToWork en Citrix nodigen u uit voor een themabijeenkomst rondom deze kwestie. Tijdens deze themabijeenkomst willen wij graag met u praten over waar u als organisatie tegen aanloopt op het gebied van ICT en wat u als organisatie belangrijk vindt binnen de ICT.

Bij veel bedrijven in de transport en logistieke sector is behoefte aan een verandering van hun ICT. Wat wij helaas ook zien is dat bij veel bedrijven in deze sector de ICT-kennis ontbreekt om de juiste beslissingen te nemen.  Om de transport en logistieke sector in deze behoefte tegemoet te komen heeft TLN in samenwerking met DesktopToWork de ‘TLNcloud’ ontwikkelt. Hier vertellen wij graag meer over tijdens de themabijeenkomst.

 

Bent u niet bij het evenement geweest? Maar wilt u wel weten wat TLN Cloud is? Bekijk dan nu ons instructiefimpje!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!