70% van de organisaties geeft aan dat het IT-netwerk momenteel een struikelblok vormt voor een effectieve bedrijfsvoering en groei van hun organisatie.

Laat u in een ochtend bijpraten door DesktopToWork en Cisco Meraki over de voordelen van een flexibele, cloudbeheerde infrastructuur. Cisco Meraki is producent van een 100% Cloud managed based netwerkoplossing. Tijdens deze kennissessie zal Cisco Meraki u ‘real time’ voorzien van een ‘web-based monitoring’, ‘trouble shooting’ en ‘rapportage’ demonstratie.

Ervaar hoe u met de schaalbare oplossing van Cisco Meraki uw netwerk via het Meraki Dashboard inzichtelijker, veiliger en efficiënter maakt in de Cloud. Het gevolg: een lagere Total Cost of Ownership.

Maak kennis met:

  • De waarde van een geïntegreerde Cisco Meraki oplossing
  • De eenvoud van cloudbeheerde IT via een live demo
  • De eenvoud van een goed WiFi-netwerk

Waar: de Kuip, Rotterdam
Wanneer: Donderdag 11 mei 2017
Aanvang: 10:00 uur
Afsluiting: 14:00 uur
Extra: Aansluitend een  rondleiding door de Kuip
Contact: events@desktoptowork.com of bel ons via 085-7605001Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!