Voordelen

Voordelen van de Workspace App

 • Veiligheid
  • Data-analyses, wie logt in, waar, wanneer etc.
  • Eenvoudig beheer
  • Multi-factor Authenticatie, Mobility, Anti virus en Back-up
 • Gemak
  • Alles beschikbaar vanuit één centraal punt
  • Makkelijk samenwerken in real time
  • Single Sign-On
 • Kosten
  • Voorspelbare ICT kosten
  • Geen investering nodig in hardware
 • ITSM
  • Volledig overzicht, beheer en support op de ICT-omgeving

Verhoog de veiligheid

Verhoog de veiligheid

MFA

Multi Factor Authentication (MFA) zorgt ervoor dat er niet meer ingelogd kan worden met gestolen of geraden wachtwoorden. Om in te loggen is namelijk naast de gebruikersnaam en wachtwoord ook een extra ‘factor’ nodig. Dit kan een token zijn, authenticatie via een smartphone of een sms.

SSO

Single Sign On (SSO) maakt het mogelijk om met één account in te loggen op meerder diensten. Het voordeel is het gemak voor de gebruiker, en de beheerder. Daarnaast zal de veiligheid worden vergroot veiligheid voor het bedrijf.

Mobility (MDM, MAM)

Mobility zorgt er voor dat e-mail, data en applicaties veilig kunnen worden gebruikt op mobiele devices.

Anti-virus

Op elke PC installeren we anti virus software dat ervoor zorgt dat apparaten goed beveiligd zijn tegen virussen.

O365 back-up

Automatisch een back-up van Office 365 e-mail, agenda's en bestanden opgeslagen in OneDrive. De back-up wordt dagelijks gemaakt. Als data verwijderd of corrupt is geraakt kun je direct de back-up terugzetten en weer direct aan het werk gaan. Alle metadata wordt ook geback-upt waardoor ook mappenstructuren, categorieën en meer worden bewaard.

IT Service Management

IT Service Management

Supportdesk

Wij fungeren als eerste aanspreekpunt voor het behandelen van ICT gerelateerde aangelegenheden. De supportdesk is te bereiken per telefoon, e-mail en via onze portal.

Incident management

Alle klachten, problemen en wensen worden geregistreerd.

Request management

Aanvragen zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers, e-mailboxen of juist de verwijdering hiervan.

Asset management

Overzicht van al je assets binnen het bedrijf. Denk o.a. aan PC’s, laptops, thin clients en telefoons.

Subscription management

Overzicht van al je abonnementen, looptijden en einddata.

E-mail

E-mail

Iedere gebruiker krijg een eigen zakelijke e-mailbox. Hiernaast zijn er uiteraard extra e-mailboxen af te nemen.

Opslag

Opslag

Opslag is onderdeel van de Workspace. ShareFile is de storage waar al je data staat opgeslagen. Ieder uur wordt een back-up gemaakt van de data naar een extern datacenter. Hierdoor staat de data op twee, geografisch gescheiden, locaties. De retentietijd bedraagt 3 maanden. Dat betekent dat verwijderde data tot 3 maanden terug te halen is.

Hiernaast kunnen andere cloud opslag aanbieders zoals OneDrive, SharePoint en Google Drive beschikbaar worden gemaakt in de Workspace.

O365 Business Premium

O365 Business Premium

De volledige Office-toepassingen beschikbaar via de Workspace app op al je apparaten, pc, laptop, tablet en mobiel. Denk aan Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive, SharePoint en nog veel meer.

VoIP

VoIP

VoIP telefonie gaat over internet en bij onze VoIP oplossing is een eigen telefooncentrale niet meer nodig. Je eigen telefoonnummers kunnen worden meegenomen en je kunt ervoor kiezen waar de calls op binnenkomen: Telefoon, mobiel en PC. Alle features die je kan bedenken op het gebied van telefonie zitten standaard verwerkt het in abonnement.

Meer informatie

Prijzen

Wij maken kosten transparant. Traditionele IT is voor veel organisatie onoverzichtelijk en een grote kostenpost. Met de Online Werkplek van DesktopToWork kun je snel en makkelijk besparen op kosten. Er zijn geen dure investeringen vooraf meer nodig, de werkplekken worden schaalbaar en je betaald als organisatie alleen voor wat je afneemt. DesktopToWork hanteert het Pay for Use model. Dit betekent dat wij onze dienstverlening op maandelijkse basis aanbieden. Vrijwel alle oplossingen (met uitzondering op bijvoorbeeld internetlijnen) zijn gebaseerd op een prijs per gebruiker, per maand. Deze aantallen kunnen dan ook maandelijks worden aangepast.

Neem contact op voor meer informatie!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!