ShareFile

Gebruik van ShareFile

ShareFile maakt het voor de IT-afdeling mogelijk om data op elk device en op elke locatie toegankelijk te maken, zodat mensen beter kunnen samenwerken, terwijl maximaal wordt voldaan aan de eisen van de organisatie op het gebied van security, beheer en compliance. Met meer dan twee decennia aan ervaring op het gebied van IT binnen organisaties heeft Citrix ShareFile ontworpen als hoogwaardige oplossing die consumentendiensten voor het delen van bestanden overbodig maakt. De oplossing biedt bovendien de meest uitgebreide functieset voor gegevensbescherming binnen de branche. De IT-afdeling behoudt volledige controle over de toegang tot en het opslaan en delen van data, organisatiebreed.

Mogelijkheden

  • Integreert naadloos met de bestaande dataoplossing van de Online Werkplek
  • Met ShareFile worden bestanden zowel in rust als onderweg versleuteld
  • Alle in ShareFile opgeslagen data en wachtwoorden kunnen in één keer worden gewist van een device dat gestolen of kwijt is
  • ShareFile biedt realtime mobiele toegang tot kritische bestanden die normaal gesproken op een netwerkserver staan
  • Samenwerken zowel on- als offline.
ShareFile

Realtime toegang tot bestanden

Omdat mensen op steeds meer verschillende locaties gaan werken, krijgen organisaties te maken met een aantal heel specifieke uitdagingen. Mensen werken nu in externe vestigingen, op locatie bij klanten of thuis. Op zulke momenten is er niet altijd realtime toegang beschikbaar om snel even een rapportje, bouwtekening of contract op te vragen.

ShareFile lost dit probleem op met een veilige, cloudgebaseerde oplossing voor mobiele data. ShareFile biedt realtime mobiele toegang tot kritische bestanden die normaal gesproken op een netwerkserver staan. Deze mobiele toegang met selfservice maakt veilige samenwerking en extra productiviteit en snelheid mogelijk wanneer mensen op verschillende locaties met elkaar samenwerken, zowel on- als offline.

AES

Data wordt geëncrypt opgeslagen

Alle in ShareFile opgeslagen data en wachtwoorden kunnen in één keer worden gewist van een device dat gestolen of kwijt is. De IT-afdeling kan het device ook verwijderen van de lijst met apparaten die toegang mogen hebben tot ShareFile-accounts of het gebruik van het device voor een bepaalde tijd aan banden leggen. Het is ook mogelijk om policy’s te creëren die data op een mobiel device na zekere tijd laten vervallen. De IT-afdeling kan alle activiteiten van een gebruiker auditen en bijhouden, inclusief de toegang tot en het delen van data, in het kader van compliance en om inzicht te krijgen in het gebruik van gegevens.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!