Apps

Mobile Device Management (MDM)

Houd de touwtjes in handen.

Mobile Device Management of MDM helpt alle applicaties en data vanaf één plek te beheren. Zo wordt ook de beveiliging gecentraliseerd. Via Mobile Device Management (MDM) installeer je applicaties op de mobiele apparaten van medewerkers. Waardoor ze meteen veilig aan de slag kunnen gaan. Zelfs privétoestellen genieten zo van de meest verregaande beveiligingstechnieken. Misschien het beste wat we al brachten, want ook de bedrijfsdata blijft veilig achter slot en grendel.

Bij Mobile Device Management (MDM) plaatsen we alle applicaties in een aparte container. Deze versleutelde container bevindt zich op het lokale apparaat. Maar het belangrijkste is dat enkel jouw onderneming toegang heeft tot het afgesloten gedeelte. Zo blijven de bestanden en applicaties veilig voor indringers.

MDM software vormt meteen ook de scheidingslijn tussen persoonlijke en professionele gegevens. Indien het toestel bijvoorbeeld verloren gaat, kan het centrale beheer beslissen om de gegevens in de container te verwijderen. Maar de privégegevens blijven dan wel gewoon intact. In zo’n persoonlijk wespennest mag je nu eenmaal niet jouw neus steken.

Mobile Application management (MAM)

Meer vrijheid. Betere bescherming.

Via Mobile Application Management of MAM maken wij jouw applicaties klaar voor mobiel gebruik. Het is een echte app manager waarmee jij de security en privacy voorwaarden inricht en kiest op welke manier applicaties mobiel worden gebruikt. Omdat je alleen de zakelijke applicaties en de eraan verbonden data beheert, is de scheidingslijn tussen persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens ook hier nadrukkelijk aanwezig.

Mobile Application Management (MAM) wordt steeds belangrijker omdat het de gebruiker meer vrijheid biedt en nog beter beschermt. Via een goede app manager kunnen we applicaties vanop afstand monitoren, beveiligen, wissen, updaten en pushen. Zonder toegang te hebben tot de persoonlijke informatie.

List

Voordelen van MAM en MDM

Persoonlijk is persoonlijk. Veilig is veilig.

  • Beheer op afstand professionele data
  • Geen toegang tot persoonlijke gegevens
  • Centraal beheer voor alle toestellen
  • Monitor voortdurend de zakelijke applicaties
  • Beveilig zakelijke gegevens op persoonlijke toestellen
  • Maak BYOD veilig mogelijk

Settings

Introduceer BYOD management tools

Eigen toestellen. De hoogste veiligheid.

Bring your own device of BYOD vervult een nieuwe rol in het ondernemerslandschap. Bij BYOD neemt het personeel eigen devices mee naar het werk. Denk bijvoorbeeld aan de persoonlijke laptop, een tablet of een smartphone. Lekker handig voor medewerkers die gewoon hun vertrouwde apparaten mogen gebruiken. Productiever ook, heeft onderzoek uitgewezen. En als onderneming hoef je uiteraard geen apparaten te leveren, hoewel de meeste werkgevers een financiële compensatie toekennen. Dat is net zo eerlijk.

Toch mag het zeker niet gezien worden als een besparingsmiddel. Integendeel. Bring Your Own Device impliceert immers ook Bring Your Own Risks. Via BYOD Management Tools worden dergelijke risico’s dan ook ingeperkt. MDM en Mobile Application Management spelen hier een belangrijke rol. Toch kunnen BYOD management tools veel meer dan enkel dat.

Zo zijn er BYOD management tools waarmee je het IT-beheer eenvoudiger maakt. Of zijn er ook MDM-apps om gevoelige informatie te beschermen. En wat dacht je van de aangepaste beveiliging apps?

Dankzij dergelijke BYOD Management Tools kunnen we medewerkers op een briefje geven dat je hun privacy respecteert. En dat kan belangrijke ergernissen wegnemen. Maar anderzijds ben jij dan weer zeker dat jouw bedrijfsgegevens niet aan de persoonlijke risico’s hoeven te worden blootgesteld. Een win-winsituatie. We zouden het niet beter kunnen samenvatten.

Bring your own device veilig mogelijk maken in jouw bedrijf? Plan dan een gratis adviesgesprek in waarbij we jou een en ander uitleggen en demonstreren. Heerlijk duidelijk. Lekker mobiel.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!