Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM) biedt een oplossing voor de BYOD trend. Het bevat alle onderdelen die voor uw organisatie wenselijk zijn, waarbij applicaties en data vanaf één plek beheerd en beveiligd worden. Dit maakt het installeren van bedrijfsapplicaties op apparatuur probleemloos. De applicaties kunnen met een druk op de knop (op afstand) worden geïnstalleerd. Dit past perfect binnen een ‘Bring your own device’ (BYOD) beleid, omdat organisaties controle hebben over bedrijfsapplicaties en -data die op privé apparatuur geïnstalleerd worden.

Wanneer bedrijven gebruik maken van MDM, worden applicaties in een aparte, versleutelde container opgeslagen op het lokale apparaat. Alleen de desbetreffende organisatie heeft toegang tot deze container, waardoor alle bestanden en applicaties extra beveiligd zijn. Vanuit het centrale beheer is het mogelijk om bij verlies en/of diefstal gegevens op afstand te verwijderen. Privé gegevens van de medewerker blijven daarbij intact.

Veilig bestanden delen

Als IT-manager wil je controle houden over je bedrijfsdata. Daarom doe je er van alles aan om deze te beschermen. ShareFile maakt het voor de IT-afdeling mogelijk om data op elk device en op elke locatie toegankelijk te maken, zodat mensen beter kunnen samenwerken, terwijl maximaal wordt voldaan aan de eisen van de organisatie op het gebied van security, beheer en compliance. Met meer dan twee decennia aan ervaring op het gebied van IT binnen organisaties heeft Citrix ShareFile ontworpen als hoogwaardige oplossing die consumentendiensten voor het delen van bestanden overbodig maakt. De oplossing biedt bovendien de meest uitgebreide functieset voor gegevensbescherming binnen de branche. De IT-afdeling behoudt volledige controle over de toegang tot en het opslaan en delen van data, organisatiebreed.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!