DesktopToWork
Cybersecurity event

14 Juni 2023

Aanmelden

Waarom dit event?

DesktopToWork merkt dat MKB bedrijven en de grootzakelijke markt steeds vaker slachtoffer zijn van doelgerichte aanvallen door cybercriminelen. Bedrijfsprocessen stagneren en kunnen zelfs leiden tot faillisementen.  Daarom organiseert DesktopToWork 14 juni een cybersecurity event. 

Tijdens dit evenement zal Daniel Verlaan, internet journalist van RTL Nederland, een fantastisch verhaal vertellen over cybersecurity en je meenemen in de wereld van de vindingrijke internet boefjes.

We willen niet alleen focussen op het hier en nu, maar juist naar de lange termijn van cybersecurity kijken. In de snel veranderende digitale wereld is het cruciaal om vooruit te denken en proactieve maatregelen te nemen om jezelf, je bedrijf en je gegevens te beschermen.

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en kunnen grote gevolgen hebben. Een enkel datalek kan leiden tot reputatieschade, financiële verliezen en het verlies van het vertrouwen van jouw klanten. Door samen te komen tijdens dit event willen we jou voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om jezelf en je organisatie te wapenen tegen deze online bedreigingen.

Tijdens de middag zullen we dieper ingaan op verschillende aspecten van cybersecurity. Daniel Verlaan, een specialist op dit gebied, zal inzichten delen en al jullie vragen beantwoorden. We willen je empoweren en je laten zien hoe je een veilige digitale toekomst kunt waarborgen.

Dus, schrijf je via de button onderaan het formulier in en zet 14 juni in je agenda! Samen streven we naar een veilige digitale toekomst.

 

Programma 14 Juni 2023

  • 12:00 – 13:00 / Lunch 
  • 13:00 – 16:00 / Sprekers
  • 16:00 – ………./ Borrel

 

Inhoud

logo dtw goed

Cybersecurity

De veiligheid van bedrijven wordt steeds meer op de proef gesteld door een toenemende dreiging van cyber aanvallen. Met een geweldige spreker willen wij tijdens het event een duidelijk en mooi verhaal overbrengen rondom het onderwerp cybersecurity. De spreker zal dit op een interactieve manier doen om jullie als luisteraar volledig mee te nemen in het verhaal. 

 

cisco partner logo

Cisco is marktleider op het gebied van netwerken en communicatie. Door middel van hun Cloud oplossing met betrekking tot security ben je altijd en overal optimaal beveiligd. DesktopToWork en Cisco werken op dit gebied al jaren met elkaar samen en hebben een trackrecord aan tevreden klanten.

Spreker Cybersecurity:

Daniel Verlaan

daniel verlaan

Daniel is bekend van de volgende dingen:

  • Beheerder en iniatief nemer website: Laat je niet hacken 
  • Boek en Podcast: Ik weet je wachtwoord
  • Driedelige documentaire op Videoland: Ik weet je wachtwoord
  • 2023 deelnemer van het televisieprogramma: Wie is de mol?
  • Techjournalist bij RTL Nieuws

Schrijf je nu in voor 14 Juni!

Meer informatie nodig?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, mail ons via [email protected], bel of Whatsapp ons via  +31 85 760 50 00 of neem contact met ons op via de contact pagina.

Desktop To Work13 1