Alle programma’s bleven prima werken tijdens de overgang!

Het bedrijf Riwal is specialist in het verhuren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. De service die zij verlenen gaat 24-uur per dag door. Er wordt gewerkt met diverse software applicaties, waarbij ook tijdens de overgang naar de online desktops geen uitval of tijd verloren mag gaan. De specifieke applicatie Dynamics werd voor alle Riwal medewerkers beschikbaar gemaakt in de online desktop. Een voorbeeld dat een dusdanig belangrijk applicatie geruisloos is overgezet en nu over heel de wereld op elk gewenst apparaat werkt!

Over Riwal

Riwal gaat waar haar klanten gaan. Als grootste specialist op gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte ontzorgen wij onze klanten in 16 verschillende landen. Door het continue investeren in mensen, kwaliteit en vernieuwing is Riwal een vooruitstrevende internationale speler. Door dit internationale karakter kan Riwal haar klanten op een optimale manier bedienen, waar dan ook.

In onder andere Nederland, Denemarken en Slovenië is Riwal marktleider op gebied van hoogwerkerverhuur. Maar Riwal is meer. In de landen waar Riwal geen vestiging heeft, werken wij met partners.

Onze klanten die in het buitenland aan projecten werken, hebben altijd dezelfde, vertrouwde contactpersoon in het thuisland. Riwal neemt alle zorg uit handen. In heel Europa en daarbuiten in bijvoorbeeld Brazilië, India en het Midden-Oosten. Klanten met buitenlandse vestigingen kunnen individuele contracten per vestigingsland sluiten, maar ook een centraal aangaan voor meerdere landen.

Riwal is een familiebedrijf met een rijke historie dat aandacht en klantcontact als een van haar belangrijkste doelen heeft. Ondanks de internationale groei en de ontwikkeling is Riwal in karakter klein gebleven. Dit is te merken aan de snelle service, betrouwbaarheid en oprechte aandacht voor de klant.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!