Wereldwijd werken

CitizenM is een hotelketen met wereldwijd 10 vestigingen, waarvan er 3 in Nederland staan. De medewerkers reizen dus over de hele wereld en dienen altijd met de beschikbare data te kunnen werken. Ook in de leisure-branche is het uitermate belangrijk altijd up-to-date informatie over boekingen, hotelgasten etc.. te kunnen tonen en verwerken. Dan dient de opslag en datamigratie dus vlekkeloos te verlopen en de gebruiker overal ter wereld bij de informatie te kunnen. In het afgelopen jaar is het voor de medewerkers van CitizenM mogelijk geworden om met een mobiel, ipad en/of laptop overal te kunnen werken. De medewerkers kunnen mobiel werken, eigen devices (BYOD) meenemen en of ergens inloggen, terwijl het toch beveiligde apparaten zijn. De beveiliging wordt vanuit 1 centraal punt aangestuurd en verleent zodoende iedereen een veilige toegang.

CitizenM Logo

Over CitizenM

CitizenM begon als een observatie: de wereld is getuige van de evolutie van een nieuw soort reiziger. Deze moderne types zijn ontdekkingsreizigers, professionals en shopaholics. Ze zijn onafhankelijk, delen een respect voor verschillende culturen, en zijn jong van geest. Misschien ben jij er één. Zo ja, gefeliciteerd: jij bent wat wij een Mobile Citizen van de Wereld noemen. Je bent voor ons zo belangrijk dat we ons hotel naar jou hebben vernoemd.

CitizenM Hotel is een hotel-ontwikkelingsbedrijf dat de wensen van deze wereld-citizens bestudeert en weerspiegelt. Belangrijk in deze wensen: het verlangen naar betaalbare luxe voor het volk. Mobile citizens weten wat ze belangrijk vinden qua goede accommodatie. Inclusief stijlvol design, waar voor je geld, het beste entertainment, gemoedelijke sfeer, een comfortabel bed en grote zachte handdoeken. Ze zochten onderdak op een goede locatie, en liefst zonder onnodige of verborgen kosten. citizenM speelde in op deze behoeften, verlangens en wensen.

Het resultaat is unieke, hoogstaande accommodatie voor een betaalbare prijs.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!