Wereldwijd werken

CitizenM is een hotelketen met wereldwijd 10 vestigingen, waarvan er 3 in Nederland staan. De medewerkers reizen dus over de hele wereld en dienen altijd met de beschikbare data te kunnen werken. Ook in de leisure-branche is het uitermate belangrijk altijd up-to-date informatie over boekingen, hotelgasten etc.. te kunnen tonen en verwerken. Dan dient de opslag en datamigratie dus vlekkeloos te verlopen en de gebruiker overal ter wereld bij de informatie te kunnen. In het afgelopen jaar is het voor de medewerkers van CitizenM mogelijk geworden om met een mobiel, ipad en/of laptop overal te kunnen werken. De medewerkers kunnen mobiel werken, eigen devices (BYOD) meenemen en of ergens inloggen, terwijl het toch beveiligde apparaten zijn. De beveiliging wordt vanuit 1 centraal punt aangestuurd en verleent zodoende iedereen een veilige toegang.

CitizenM Logo

Over CitizenM

CitizenM begon als een observatie: de wereld is getuige van de evolutie van een nieuw soort reiziger. Deze moderne types zijn ontdekkingsreizigers, professionals en shopaholics. Ze zijn onafhankelijk, delen een respect voor verschillende culturen, en zijn jong van geest. Misschien ben jij er één. Zo ja, gefeliciteerd: jij bent wat wij een Mobile Citizen van de Wereld noemen. Je bent voor ons zo belangrijk dat we ons hotel naar jou hebben vernoemd.

CitizenM Hotel is een hotel-ontwikkelingsbedrijf dat de wensen van deze wereld-citizens bestudeert en weerspiegelt. Belangrijk in deze wensen: het verlangen naar betaalbare luxe voor het volk. Mobile citizens weten wat ze belangrijk vinden qua goede accommodatie. Inclusief stijlvol design, waar voor je geld, het beste entertainment, gemoedelijke sfeer, een comfortabel bed en grote zachte handdoeken. Ze zochten onderdak op een goede locatie, en liefst zonder onnodige of verborgen kosten. citizenM speelde in op deze behoeften, verlangens en wensen.

Het resultaat is unieke, hoogstaande accommodatie voor een betaalbare prijs.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!