Wist-je-datje: de online werkplek helpt jou te besparen!

2 minuten, 30 seconden leestijd vrijdag 31 mei 2019 Het nieuwe werken

Wat het nieuwe werken kosten zal? Het is één van de eerste vragen die we vaak krijgen voorgeschoteld. Natuurlijk kunnen wij dan even de pakketprijzen van onze online desktop voorleggen, maar eigenlijk is zoiets helemaal niet accuraat. Want daarin zitten heel wat kosten begrepen die ondernemers ook nu al maken.

Daarom is het belangrijk om niet alleen na te gaan wat het nieuwe werken kosten zal, maar ook de vergelijking te maken met de huidige kostenposten. In de praktijk resulteert dat altijd in een fikse besparing op korte tot middellange termijn. Het toont zelfs aan dat het nieuwe werken voordelen biedt op financieel niveau. Wij verklaren ons nader.

Wat het nieuwe werken kosten mag...

Het grote probleem is dat het huidig kostenplaatje zelden transparant is. Een online desktop vervangt bijvoorbeeld licenties, investeringen in hardware, onderhoudscontracten en oplopende energiekosten. Thuiswerk vervangt kantoorinrichting. VoIP vervangt de telefooncentrale. Kortom: veel kostenposten zijn automatisch in onze pakketprijzen begrepen. Breng je deze kosten in rekening? Dan blijkt al snel dat het nieuwe werken weinig kosten zal. Integendeel.

Maar dan merk je ook dat jouw ICT-facturen zelden inzichtelijk zijn. Niet voor niks gooien wij van DesktopToWork het over een andere boeg. Met één factuur en slechts enkele lijnen. Heerlijk duidelijk. Zoals het hoort.

Het nieuwe werken: voordelen op lange termijn

online werkplek thuis werken

Door thuiswerk te introduceren zijn er gelijktijdig minder personeelsleden aanwezig. Hierdoor is het eenvoudiger om uit te breiden en nieuwe personeelsleden aan te werven, zonder dat je de oplopende kostprijs van een ruimer kantoor moet opzoeken. Het is een vorm van besparen op lange termijn, omdat je niet toornt aan het groeipotentieel.

Hetzelfde zien we overigens ook op andere domeinen terugkomen. De online werkplek en de daaraan verbonden mogelijkheden verhogen bijvoorbeeld de werktevredenheid en de retentie. Hierdoor blijven kennis en expertise in jouw onderneming. Niet alleen sta je zo extra sterk, maar bovendien verdwijnen belangrijke medewerkers niet naar de concurrentie.

Productiviteitsvoordelen met het nieuwe werken\ Dat het nieuwe werken voordelen biedt, hoeven we vast niet meer te herhalen. Zo zorgt het nieuwe werken voor productiviteitsvoordelen. Medewerkers zijn enthousiaster, werken sneller en zijn innovatiever. Dat heeft onderzoek intussen al veelvuldig bewezen. Maar dan moet een en ander wel samengaan met technische aanpassingen, gewijzigde arbeidsvoorwaarden en een fikse mentaliteitswijziging. Maar indien dat het geval is, zorgt het voor productiviteitsvoordelen én extra omzet. Nogmaals het bewijs dat het nieuwe werken voordelen biedt op elk niveau.

Besparen met het nieuwe werken

Dat het nieuwe werken voordelen biedt op financieel niveau, staat intussen wel buiten kijf. Ons onderzoek wees bijvoorbeeld uit dat VoIP-telefonie in een besparing tot 60% kan resulteren. Toch is het ook op zoveel andere domeinen merkbaar. Daarom maken wij graag de berekening. Kom even op de koffie en neem jouw bestaande ICT-facturen mee. Wij berekenen hoeveel de online werkplak jou kosten zal. En geven meteen mee hoeveel jij kan besparen.

Bel ons even voor een afspraak en wij komen bij jou langs. Of jij bij ons. Dat is net zo fijn.

Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op
vrijdag 31 mei 2019
Het nieuwe werken

Volg ons


Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!