Wil jij er ook bij zijn?

Events
5 maanden geleden

Seminar in De Kuip over Identity & Access Management

Hoe kan jij de toegang tot de bedrijfsdata makkelijker toegankelijker maken en toch veiliger?

Tijdens dit evenement zal Okta vertellen hoe je vanuit 1 omgeving al jouw applicaties kan beheren en benaderen zonder elke keer een wachtwoord in te hoeven vullen.

En hoe werkt dat nou precies met multifactor authentication? Het is niet meer alleen "What you know" maar ook "What you have".

Een klant van iNuvola & Okta zal ook vertellen over hun ervaring en hoe ze Okta gebruiken. Er zijn immers verschillende onderdelen die ingezet kunnen worden.

Naast de verschillende vraagstukken is er natuurlijk ook even tijd voor ontspanning. Er zal een lunch en rondleiding zijn en uiteraard krijg je een leuke Giveaway!

Wie is Okta?

Miljoenen mensen vertrouwen op Okta dat ze veilig worden verbonden met hun technologieën en diensten om zo hun meest belangrijke werk te doen. Door te kiezen voor Okta, automatiseer en beveilig je de gehele organisatie.

Agenda

10:00 -- 10:30 Aankomst

10:30 -- 12:15 Aanvang Presentaties

12:15 -- 13:00 Lunch

13:00 -- 13:45 Aanvang Rondleiding

13:45 -- 14:00 Giveaway & Einde

Wil jij hier nou ook bij zijn?

Meld je dan aan: Aanmelden

Er zijn geen kosten aan verbonden!

Tot snel!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!