Peter Appel Transport laat zijn volledige ICT infrastructuur beheren door DesktopToWork

0 minuten, 58 seconden leestijd woensdag 14 juni 2017 Ervaring

Maandag, 4 oktober 2016, heeft de succesvolle migratie van Peter Appel Transport naar het platform van DesktopToWork plaatsgevonden. De afgelopen maanden zijn Peter Appel Transport en DesktopToWork hard bezig geweest met de voorbereidingen van deze migratie.

Peter Appel Transport was opzoek naar een ICT leverancier die eenvoud, continuïteit, overal, samenwerking mogelijk kon maken, de zogenaamde 'Peter Appel Transport Informatie Cloud (PATIC)'.   Door te werken met een volledig gebaseerde cloud oplossing worden niet alleen de directe kosten significant verlaagd, maar ook de kosten van het onderhoud zullen hiermee substantieel omlaaggaan. Dit omdat er minder afhankelijkheden zijn van de lokale besturingssystemen en software.

DesktopToWork gelooft dat ICT in een continue veranderende wereld simpeler kan. Ondernemers en medewerkers moeten worden ontzorgd zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen corebusiness. Plaats-, tijd-, en apparaatonafhankelijk werken kan mensen in staat stellen om productiever te zijn. ICT is niet altijd vanzelfsprekend en DesktopToWork ontneemt deze drempel met het aanbieden van een Online Werkplek.

Met het vernieuwen van de gehele infrastructuur, met als basis Microsoft en Citrix, krijgen alle medewerkers toegang tot een constant vernieuwend platform wat altijd beschikbaar is en benaderbaar vanuit gecertificeerde datacenters.

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!