Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op woensdag 14 juni 2017 Succesverhalen

Volg ons

Peter Appel Transport laat zijn volledige ICT infrastructuur beheren door DesktopToWork

0 minuten, 56 seconden leestijd

Maandag, 4 oktober 2016, heeft de succesvolle migratie van Peter Appel Transport naar het platform van DesktopToWork plaatsgevonden. De afgelopen maanden zijn Peter Appel Transport en DesktopToWork hard bezig geweest met de voorbereidingen van deze migratie.

Peter Appel Transport was opzoek naar een ICT leverancier die eenvoud, continuïteit, overal, samenwerking mogelijk kon maken, de zogenaamde 'Peter Appel Transport Informatie Cloud (PATIC)'.   Door te werken met een volledig gebaseerde cloud oplossing worden niet alleen de directe kosten significant verlaagd, maar ook de kosten van het onderhoud zullen hiermee substantieel omlaaggaan. Dit omdat er minder afhankelijkheden zijn van de lokale besturingssystemen en software.

DesktopToWork gelooft dat ICT in een continue veranderende wereld simpeler kan. Ondernemers en medewerkers moeten worden ontzorgd zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen corebusiness. Plaats-, tijd-, en apparaatonafhankelijk werken kan mensen in staat stellen om productiever te zijn. ICT is niet altijd vanzelfsprekend en DesktopToWork ontneemt deze drempel met het aanbieden van een Online Werkplek.

Met het vernieuwen van de gehele infrastructuur, met als basis Microsoft en Citrix, krijgen alle medewerkers toegang tot een constant vernieuwend platform wat altijd beschikbaar is en benaderbaar vanuit gecertificeerde datacenters.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!