Op welke apparaten kan je de Workspace App gebruiken?

2 minuten, 54 seconden leestijd maandag 24 juni 2019 Online Workspace Productiviteit

De Citrix Online Workspace hoort de werkplek naar al jouw apparaten te brengen, ongeacht waar en wanneer je bent. Dat is ook hoe David Henschall de Online Workspace destijds aankondigde. Citrix Online Workspace biedt immers toegang tot al jouw applicaties, contacten en content. Het gebruikte apparaat beperkt jou niet. Nooit. Het is een ideaal middel om de Online Workspace mogelijk te maken. Maar dan rest uiteindelijk nog de vraag met welke apparaten we Citrix Online Workspace kunnen benaderen. Wij brengen een overzicht doordrenkt van mogelijkheden.

Met jouw desktop kan je overal aan de slag

Een eerste groep Online Workspace apparaten zijn uiteraard de desktops en laptops. Op het werk hoef je met deze Online Workspace apparaten slechts een enkele keer in te loggen om meteen met alle apps te werken. Toch hoef je je niet op deze specifieke werkplek te bevinden. Beschik je over een internetverbinding, dan kan je aan de slag. Thuis? Op vakantie? In de lokale pub? Met jouw online werkplek kan het allemaal. Op voorwaarde natuurlijk dat je één van de Online Workspace apparaten bij de hand hebt.

Voortdurend bereikbaar met jouw smartphone

Toch kan je ook met jouw smartphone (Android en Apple) Citrix Online Workspace gebruiken. Dergelijke slimme Online Workspace apparaten worden steeds belangrijk omdat ze ook zelf aan kracht winnen. Via deze Online Workspace apparaten kunnen medewerkers voortdurend content en contacten benaderen en zijn ze steeds bereikbaar. Ook ’s avonds in de opera kunnen ze nog snel even enkele documenten naar een klant mailen. Zo hoeft niemand te wachten en blijven klanten heerlijk tevreden. En dat is beter werken.

Met jouw tablet de Online Workspace benaderen

Workspace app Tablet

De nieuwe versie van de Citrix Receiver is ook beschikbaar voor Android- en Apple-apparaten. Hierdoor kan je Citrix Online Workspace ook met jouw tablet gebruiken. Even een toetsenbord aansluiten en je kan meteen aan de slag. Uiteraard is het ook een ideaal instrument voor vertegenwoordigers die met hun tablet snel even schetsen oproepen, grafieken genereren of promovideo's tonen. Zo hoeven ze niet altijd een desktop mee te sleuren en kunnen ze razendsnel schakelen. En zo maakt de Online Workspace hun apparaten razend functioneel.

De Online Workspace ook op deze apparaten gebruiken

Toch is de Citrix Online Workspace applicatie er niet alleen voor de voor de hand liggende apparaten zoals smartphones, tablets en desktops. De Online Workspace omarmt immers ook *IoT*. Smart-tv's, netwerkprinters en VoIP-lijnen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd. Zo verkrijg je een echte intelligente werkplaats waarmee je onbegrensd kan bellen, printen en samenwerken.

Toch heeft Citrix Online Workspace voor deze apparaten nog een aantal extra voordelen te bieden. We denken hierbij voornamelijk aan de Citrix Analytics-functionaliteit waarmee je razendsnel correlaties legt tussen relevante data om zo een nog betere performance te garanderen. Toegegeven: het is echt specialistenwerk. Maar net daarom helpen wij jou zo graag verder.

Meer weten?

Wil je weten met welke apparaten je de Citrix Online Workspace nog zoal kan gebruiken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Zijn jouw persoonlijke gegevens wel voldoende afgeschermd indien je de Citrix Online Workspace op persoonlijke apparaten gebruikt?

Het zijn vragen waar je mogelijks nog mee kan kampen. Wij begrijpen jou. Maar wij verwijzen dergelijke vragen al even graag naar de prullenmand. Daarom komen we graag bij jou op de koffie. En dan geven we jou meteen een demonstratie met onze tablet. Of smartphone. Of desktop. Want dankzij de Citrix Online Workspace leggen apparaten ons immers geen grenzen op. Nooit meer.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!