Office 365 update voor September 2019

5 minuten, 56 seconden leestijd woensdag 23 oktober 2019 Office 365 Productiviteit

Elke update die Microsoft maakt voor Office 365 gaat over het helpen van klanten om de manier waarop ze werken te transformeren. En deze maand introduceert Microsoft updates en functies die zijn ontworpen om je te helpen effectiever (samen) te werken en jouw gegevens proactiever te beschermen.

Microsoft heeft de conversatie-ervaring voor Yammer mobiel bijgewerkt, zodat het gemakkelijker is om de inhoud te vinden en te delen die er het meest toe doet, en een nieuwe PowerPoint voor iPad-functie maakt het (eindelijk!) eenvoudig om een enkele dia te delen. De bijgewerkte Microsoft To Do-app houdt je onderweg productief en nu kan je Visio-workflows exporteren naar Microsoft Flow - een geweldige manier om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en jouw organisatie geld en tijd te besparen. Ook nieuw in september: geautomatiseerde incidentrespons met Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) voor effectievere, efficiëntere beveiliging.

Werk samen, bespaar tijd en verbeter de productiviteit met app-updates

App-updates stroomlijnen jouw mobiele ervaring en helpen je jouw takenlijst op verschillende apparaten te overwinnen.

Neem deel aan het gesprek met prachtige nieuwe ervaringen voor de mobiele Yammer-app
Microsoft heeft de conversatie-ervaring voor Yammer mobiel bijgewerkt, zodat je verbinding kunt maken, ontdekken en delen op een manier die gemakkelijk i. Hoogtepunten zijn onder meer een nieuw kaartgebaseerd ontwerp dat de inhoud aanscherpt, gemakkelijk te lezen opmaak en styling, een nieuwe rasterlay-out voor documenten en afbeeldingen die het gemakkelijker maken om meerdere afbeeldingen of bestanden vooraf te bekijken en te gebruiken, en voorvertoningen en inline video's direct koppelen in de feed. Update deze Yammer-app naar de nieuwste versie om deze verbeteringen te ervaren.

Nieuwe ervaringen voor de mobiele Yammer-app

Krijg meer gedaan met de nieuwe versie van Microsoft To Do
Deze maand heeft Microsoft een nieuwe versie van To Do onthuld met een nieuw ontwerp, overal toegang en betere integratie met Microsoft-apps en -services. Je kunt kiezen uit aanpassingsopties en achtergronden (inclusief de donkere modus) om het naar wens aan te passen. Je kunt ook taken op alle platforms synchroniseren om jouw lijsten overal mee naartoe te nemen. Bovendien integreer je To Do met Microsoft 365-apps en -services of heb je één gecentraliseerd overzicht van je taken. Van Outlook tot Planner en Cortana en de Microsoft Launcher op Android - je kunt nu jouw hele lijst op één plek bekijken.

Download de To Do-app om te beginnen. En als je van Wunderlist komt, kan je jouw bestaande lijsten met slechts een paar klikken importeren.

De nieuwe versie van Microsoft To To

Deel, communiceer en verzamel feedback efficiënter en effectiever

Met nieuwe app-functies kan je afzonderlijke PowerPoint-dia's delen, jouw notities bijhouden in OneNote en effectievere enquêtes uitvoeren.

Deel individuele dia's en overwin kriebels in het openbaar met nieuwe PowerPoint-functies
Soms hoef je alleen die ene specifieke dia te delen en het verzenden ervan via e-mail of het maken van een apart bestand kan omslachtig zijn. Nu, exclusief in PowerPoint voor het web, kan je een deck delen met een link naar een specifieke dia. Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur van de dia, selecteer Link naar deze dia en kopieer de link.

Nieuwe PowerPoint functies

Microsoft heeft ook Presenter Coach in PowerPoint voor het web uitgebracht in openbare preview. Presenter Coach gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) om gebruikers realtime feedback op het scherm te geven om de spreekvaardigheid in het openbaar te verbeteren. Repeteer jouw presentatie en ontvang nuttige tips over pauzeren en het taalgebruik, evenals het vermijden van invulwoorden zoals 'in principe' of 'um' of het ontwikkelen van een uitgebreide presentatiestijl.

Blijf op de hoogte van jouw meest recente notities en pas jouw kleurenschema's aan in OneNote
Met updates voor OneNote kan je jouw notities onderweg meenemen en jouw ervaring personaliseren. Recente notities zijn nu ook beschikbaar op de Mac, zodat je eenvoudig verder kunt gaan waar je was gebleven op elk apparaat met een chronologische lijst met pagina's die je onlangs hebt bekeken of bewerkt.

Op de iPad heeft Microsoft OneNote geïntegreerd met Sticky Notes, zodat je jouw notities daar kunt weergeven en kunt schakelen tussen apps. Ten slotte kan je nu overschakelen naar een donkerder canvas met de nieuwe donkere modus in OneNote voor Mac. Al deze nieuwe functies zijn nu beschikbaar.

Styicky Notes in OneNote

Overwin taalbarrières in jouw enquêtes
Microsoft Forms biedt nu de optie om enquêtes in meerdere talen te maken zonder afzonderlijke documenten samen te voegen. Meertalige ondersteuning stelt gebruikers in staat een breder publiek te bereiken en helpt respondenten rijkere feedback te geven door vragen in hun voorkeurstaal weer te geven. Vanaf volgende maand heb je toegang tot meertalige ondersteuning door op de ellips in de rechterbovenhoek te klikken en Meertalig te selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Overwin taalbarrières

Visio-workflows exporteren naar Microsoft Flow om bedrijfsprocessen snel te automatiseren
Processen snel ontwerpen en workflows automatiseren kan de productiviteit helpen versnellen, maar het is vaak eenvoudiger gezegd dan gedaan. Nu kan je eenvoudig nieuwe automatiseringsstromen maken in de vertrouwde diagramervaring van Visio en deze naadloos exporteren als een volledig functionerende workflow naar Microsoft Flow. Ingebouwde stencils voor Business Process Model and Notation (BPMN) hebben functies voor delen en becommentariëren, waardoor ontwikkeling en samenwerking worden vereenvoudigd. Zodra de workflow is voltooid, kun je deze met één klik publiceren naar Microsoft Flow. Deze mogelijkheid is nu algemeen beschikbaar voor alle Visio Plan 2-gebruikers via de Visio-desktopapp.

Stroomlijn IT-beheer en beveiliging

Nieuwe functies vereenvoudigen het beheer van zakelijke Android-apparaten, waardoor het gemakkelijk is om Microsoft 365-klanten toe te voegen en ervoor te zorgen dat eindpunten en apparaten veilig zijn.

Beheer Android-apparaten van het bedrijf met Microsoft Intune
Met ondersteuning voor volledig beheerde Android Enterprise-apparaten kunnen Microsoft 365-klanten een hoogwaardig en functierijk productiviteitsscenario leveren voor werknemers op apparaten van het bedrijf, met behoud van een uitgebreide set beleidscontroles via die apparaten. Intune-ondersteuning voor werktelefoonbeheer van Android Enterprise is nu beschikbaar.

Bekijk de Intune-documentatie om te beginnen.

Beheer Android apparaten met Microsoft Intune

Bespaar tijd bij het toevoegen van nieuwe medewerkers aan Microsoft 365
Toevoegen en configureren van nieuwe medewerkers of freelancers aan Microsoft 365 is nu nog eenvoudiger. Vanaf deze maand kan je een sjabloon maken en gebruiken om tijd te besparen en instellingen te standaardiseren wanneer je mensen toevoegt aan het Microsoft 365-beheercentrum. Sjablonen zijn met name handig als je werknemers hebt die veel attributen delen, zoals degenen die in dezelfde rol en op dezelfde locatie werken.

Begin deze maand, ga naar het Microsoft 365-beheercentrum en selecteer Gebruikers> Actieve gebruikers> Gebruikerssjablonen> Sjabloon toevoegen.

Bespaar tijd met nieuwe medewerkers toevoegen

Automatiseer incidentrespons met Office 365 ATP
Microsoft is verheugd om de algemene beschikbaarheid van geautomatiseerde incidentrespons in Office 365 ATP aan te kondigen, die krachtige automatiseringsmogelijkheden toepast op onderzoeks- en responsworkflows, waardoor de effectiviteit en efficiëntie van de beveiligingsteams van jouw bedrijf aanzienlijk wordt verbeterd. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar voor organisaties met de Office 365 ATP Plan 2, Office 365 E5 en Microsoft 365 E5 beveiligings-SKU's.

Evalueer beveiligingsproducten met gemak
Het nieuwe evaluatielab in Microsoft Defender Advanced Threat Protection neemt de uitdagingen van machine-installatie en configuratie weg. Beveiligingsexperts kunnen een potentieel platform verifiëren, zich vertrouwd maken met het product, leren over nieuwe functies of de laboratoriumomgeving gebruiken voor aanvalsimulaties.

Het nieuwe evaluatielab is nu algemeen beschikbaar. Om toegang te krijgen, selecteer je Evaluatie en zelfstudies> Evaluatielab, rechtstreeks vanuit het navigatiemenu.

Evalueer beveiligingsproducten met gemak

 

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!