Office 365 update voor Oktober 2019

20 minuten, 24 seconden leestijd woensdag 20 november 2019 Office 365 Productiviteit

 

 

Op de Microsoft Ignite-conferentie in Orlando, Florida, zijn er nieuwe Microsoft 365-innovaties aangekondigd op zes belangrijke investeringsgebieden: productiviteit, kennis, workflow, beveiliging, compliance en beheer. Microsoft 365 is de productiviteitswolk van de wereld en het consistente thema van deze nieuwe functies is hoe Microsoft kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om verbazingwekkende nieuwe ervaringen te leveren die de grenzen van productiviteit verleggen. Van nieuwe Microsoft Teams-verbeteringen tot de eerste nieuwe service die Microsoft sinds Teams heeft gelanceerd, we hebben veel met je te delen - dus laten we naar het nieuws gaan.

 

Productiviteit

De productiviteitstools van Microsoft 365 gebruiken AI om mensen te helpen bij het maken, samenwerken, analyseren, schrijven, presenteren, organiseren en beheren van hun werk. Microsofts innovaties in kernproductiviteit zijn gericht op twee kansen: volledig nieuwe ervaringen creëren die profiteren van de nieuwste innovaties en bekende apps en ervaringen nieuw leven inblazen met krachtige cloudservices.

 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de hub voor teamwerk. In antwoord op verzoeken van Teams-klanten is Microsoft verheugd om privékanalen, Multiwindow-chats, vergaderingen en oproepen, vastgezette kanalen en taakintegratie met To Do en Planner aan te kondigen. Microsoft verbetert de samenwerkingsmogelijkheden tussen Outlook en Teams, waardoor het gemakkelijk wordt om een e-mailthread naar een Teams-kanaal te sturen voor verdere discussie.

En Microsoft integreert de Yammer-app in Teams, waardoor gebruikers de app aan de linkerkant kunnen vastzetten en Teams de hub voor zowel gerichte teamsamenwerking als brede, open communities te maken. Microsoft levert ook nieuwe, op de industrie toegespitste innovaties en ervaringen, waaronder hulpmiddelen voor werknemers in de gezondheidszorg en Firstline-werkenemers. Zorgaanbieders kunnen nu B2C virtueel overleg plannen en uitvoeren via Teams met nieuwe Virtual Consults-mogelijkheden, en nieuwe functies zoals SMS Sign-In en Global Sign-Out maken het snel en gemakkelijk voor Firstline-werknemers om Teams veilig te bereiken vanaf hun mobiele apparaten.

 

De nieuwe Microsoft Edge

Microsoft Edge en Microsoft Bing zijn de webbrowser en zoekmachine voor bedrijven. Microsoft is verheugd aan te kondigen dat de algemene beschikbaarheid van de geheel nieuwe Chromium-gebaseerde Microsoft Edge-browser is bedoeld voor 15 januari 2020.

De geheel nieuwe Microsoft Edge biedt de nieuwe tabbladpagina van de onderneming, waar je rechtstreeks toegang hebt tot jouw Microsoft 365-bestanden, sites en intranet-zoekopdrachten, waardoor elk tabblad dat je opent een portaal voor productiviteit opent. En met de nieuwe Microsoft Search in Bing-integratie is zoeken naar informatie op het werk net zo eenvoudig als zoeken op het web. Je hebt nu via de zoekbalk toegang tot bestanden, mensen, plattegronden van kantoren, acroniemdefinities en meer bedrijfsinformatie vanuit jouw Microsoft 365-ecosysteem.

Ten slotte is Microsoft Edge nu beschikbaar op al jouw apparaten, inclusief Windows 10, Windows 8x, Windows 7, macOS, iOS en Android. Jouw wachtwoorden en favorieten roamen naadloos op al jouw apparaten - en met native Azure Active Directory (Azure AD) -aanmelding kan je rechtstreeks vanaf jouw telefoon naar werkbestanden zoeken.

De nieuwe Microsoft Edge

 

De mobiele Office-app

We willen allemaal onderweg kunnen werken vanaf mobiele apparaten en we zijn altijd op zoek naar vereenvoudiging en verbetering van de ervaring. Afgelopen week kondigt Microsoft een nieuwe mobiele ervaring voor Office aan waarin drie van de meest populaire apps van de suite - Word, Excel en PowerPoint - worden gecombineerd in een enkele app voor mobiele productiviteit. Nu hoef je niet langer elke app afzonderlijk te downloaden en heb je alles wat je nodig hebt om onderweg productief te zijn. En met het nieuwe deelvenster Acties kan je intuïtief verschillende veelgebruikte taken uitvoeren, zoals het maken en ondertekenen van PDF's en het delen van bestanden tussen apparaten.

De nieuwe Office-app maakt gebruik van de unieke voordelen van mobiele apparaten om het maken van inhoud eenvoudiger te maken. Je kunt een foto van een document maken en bijvoorbeeld een bewerkbaar Word-bestand maken of tabellen van een afgedrukte pagina omzetten in een Excel-spreadsheet. De Office-app is vandaag gelanceerd als een openbaar voorbeeld en is beschikbaar voor Android-gebruikers via de Google Play Store en voor iOS-gebruikers via het TestFlight-programma van Apple.

 

 

Vloeistof Framework

Tijdens Build 2019 heeft Microsoft Fluid Framework aangekondigd, een nieuwe technologie en een reeks ervaringen die samenwerking naadloos maken door de barrières tussen apps weg te nemen. Het biedt drie belangrijke mogelijkheden. Ten eerste zullen ervaringen op basis van het Fluid Framework ondersteuning bieden voor co-authoring door meerdere personen op het web en documentinhoud met toonaangevende snelheid en schaalgrootte. Ten tweede biedt het een gecomponeerd documentmodel waarmee auteurs inhoud kunnen deconstrueren in samenwerkende bouwstenen, ze kunnen dit gebruiken in verschillende applicaties en ze kunnen dit combineren in een nieuw, flexibeler soort document. Ten derde maakt het Fluid Framework ruimte voor intelligentie om samen met mensen te werken om tekst te vertalen, inhoud op te halen, bewerkingen voor te stellen, nalevingscontroles uit te voeren en meer.

Afgelopen week kondigde Microsoft een openbare preview van de eindgebruikerservaring van Fluid Framework en een privé preview voor ontwikkelaars aan. Na verloop van tijd verwacht Microsoft dat deze mogelijkheden zullen oplichten in ervaringen in Microsoft 365, inclusief de chat in Teams, e-mail in Outlook, portals in SharePoint, notities in OneNote en documenten in Office.

 

Cortana

Microsoft gebruikt AI om je gepersonaliseerde ervaringen in Outlook te bieden en Cortana jouw persoonlijke productiviteit assistent te maken. Afgelopen week heeft Microsoft Play My Emails aangekondigd in Outlook voor iOS om je te helpen handsfree e-mails binnen te halen en te verwerken. Met nieuwe natuurlijke stem- en taalherkenning kan Cortana jouw nieuwe e-mails op intelligente wijze voorlezen en wijzigingen in jouw dag delen. Een mannelijke stemoptie is nu ook beschikbaar met Play My Emails, waarmee je je persoonlijke productiviteit assistent verder kunt aanpassen. Microsoft kondigt ook aan dat Planner in Outlook als voorbeeld wordt verzonden; je kunt het gebruiken om vergaderingen te plannen en deelnemers te coördineren aan Cortana.

Vanaf volgende maand kan Cortana je ook helpen jouw dag voor te bereiden door je een briefing-e-mail te sturen met een samenvatting van jouw vergaderingen, relevante documenten voor jouw dag en herinneringen om jouw verplichtingen in e-mail op te volgen.

Cortana

 

AI in Office

Je bent druk en hebt veel aan je hoofd - en nog meer op je takenlijst. Microsoft snapt het en het afgelopen jaar heeft Microsoft de magie van AI naar Office gebracht om je te helpen meer gedaan te krijgen. Met innovaties zoals het invoeren van gegevens in Excel met een digitale pen, audiotranscriptie in Word (waarmee een nieuw of bestaand audiobestand wordt omgezet in een geschreven transcriptie) en Presenter Coach in PowerPoint (in openbare preview voor het web), waarmee zakelijke professionals, leraren en studenten worden effectievere presentatoren, Microsoft heeft ons ertoe verbonden Office met AI te informeren om je productiever te maken.

Vandaag gaat onze reis verder. Nu ondersteunt Excel vragen in de natuurlijke taal, zodat gebruikers nu een vraag over hun gegevens kunnen stellen, net zoals ze zouden doen als ze met een persoon praten, en snelle antwoorden krijgen - allemaal zonder een formule te hoeven schrijven. Beschikbaar voor Office Insiders, deze nieuwe natuurlijke taalvaardigheid is een nieuwe stap in de richting van het meer begaanbaar en toegankelijker maken van data-inzichten voor gebruikers met verschillende niveaus van Excel-ervaring.

Microsoft maakt het je ook gemakkelijker om tijd vrij te maken van jouw werk en jouw best practices voor jouw werk te blijven verbeteren. MyAnalytics kan je bijvoorbeeld helpen bij het voorbereiden van vrije tijd door het instellen van afwezigheidsmeldingen, het informeren van medewerkers over jouw vrije tijd, het oplossen van vergaderingen die je zult missen, en meer. Geïntegreerd in het Insights-paneel in Outlook, is MyAnalytics nu in staat om best practices aan te moedigen, zoals het direct boeken van vergaderingen, het toevoegen van een agenda en het volgen van vergaderingen, en het toevoegen van nieuwe AI-aangedreven suggesties in Outlook waarmee je de e-mailbezorging kunt vertragen wanneer je buiten werkt werkuren van de ontvanger.

 

Microsoft Project

Vorige week kondigde Microsoft een belangrijke stap aan in de richting van de nieuwe visie op projectbeheer met de algemene beschikbaarheid van het nieuwe Microsoft-project. Het nieuwe project biedt een opnieuw ontworpen gebruikerservaring die eenvoudig en intuïtief is. Teams kunnen snel nieuwe leden toevoegen en taken instellen en vervolgens eenvoudig schakelen tussen rasters, boards of tijdlijndiagrammen (Gantt) om de voortgang bij te houden. En omdat Project deel uitmaakt van de Microsoft 365-familie, kunnen projectteams tijd besparen en meer doen met ingebouwde verbindingen met bekende apps zoals Teams en Office. Bovendien biedt de nieuwe service meer inzicht in jouw projecten en krachtige tools om je te helpen anticiperen op toekomstige behoeften. Maak verbluffende interactieve rapporten in Power BI, zodat je elk aspect van elk project in één oogopslag kunt visualiseren. En krijg een groot beeld van al jouw projecten in jouw organisatie met visuele, interactieve kaarten.

In het komende jaar zal Microsoft meer mogelijkheden in het nieuwe project vrijgeven, waaronder resourcebeheer, budgetanalyse en het bijhouden van tijd en kosten. Met deze krachtige functies kan je complexere initiatieven stroomlijnen en jouw bedrijf helpen ROI te maximaliseren.

 

Kennis

Microsoft is verheugd om een gloednieuw investeringsgebied voor Microsoft 365 aan te kondigen: kennis. Het verplaatsen van jouw productiviteitsinfrastructuur naar de cloud heeft veel voordelen, waaronder kostenbesparingen en gestroomlijnde activiteiten. Maar het ontgrendelt ook nieuwe scenario's. Met behulp van AI zal Microsoft 365 nu in staat zijn om kennis binnen jouw organisatie te identificeren, organiseren en leveren — die precies de juiste informatie op het juiste moment levert. Productiviteit gaat niet alleen over efficiënter zijn. Het gaat ook over het verzamelen en toepassen van de collectieve kennis van jouw organisatie, zodat je samen meer kunt bereiken.

 

Project Cortex

Afgelopen week kondigde Microsoft Project Cortex aan, de eerste nieuwe service in Microsoft 365 sinds de lancering van Teams. Project Cortex maakt gebruik van AI om een kennisnetwerk te creëren dat redeneert over de gegevens van jouw organisatie en deze automatisch organiseert in gedeelde onderwerpen zoals projecten en klanten. Het levert ook relevante kennis aan mensen in jouw organisatie via onderwerpkaarten en onderwerppagina's in de apps die ze dagelijks gebruiken.

Bovendien maakt Project Cortex bedrijfsprocesefficiëntie mogelijk door jouw inhoud om te zetten in een interactieve kennisrepository - met innovaties in slimme inhoudsopname - om documenten te analyseren en metadata te extraheren om geavanceerde inhoudsmodellen te creëren; machinaal lesgeven, zodat vakdeskundigen het systeem kunnen leren hoe semi-gestructureerde inhoud te begrijpen; en het ophalen van kennis, zodat mensen gemakkelijk toegang hebben tot de waardevolle kennis die zo vaak opgesloten zit in documenten, gesprekken, vergaderingen en video's. Voortbouwend op de inhoud die je al in SharePoint hebt, verbindt Project Cortex inhoud tussen Microsoft 365 en externe systemen en kan je informatie beheren en processen stroomlijnen met ingebouwde beveiliging, compliance en workflow.

 

De nieuwe Yammer

Yammer is volledig opnieuw ontworpen, met tientallen nieuwe mogelijkheden waarmee mensen verbinding kunnen maken, communities kunnen opbouwen en kennis binnen de organisatie kunnen delen. De nieuwe Yammer biedt een prachtige, intelligente ervaring op verschillende apparaten en introduceert nieuwe integraties met Teams, SharePoint en Outlook. Je kunt Yammer nu gebruiken om live en on-demand evenementen uit te zenden met een gestroomlijnde productie-optie die gebruikmaakt van webcams en desktop sharing. En je kunt ook videoshorts rechtstreeks vanuit de Yammer mobiele app delen. Bovendien heeft Microsoft nu e-Discovery, gegevensbeheer en Yammer-beheer gecentraliseerd in het Microsoft 365-beheercentrum.

 

Microsoft Search

Afgelopen week heeft Microsoft nieuwe innovaties voor Microsoft Search aangekondigd om de productiviteit te verbeteren; empowerment van grotere ontdekking van informatie, inzichten en mensen; zoek gestuurde applicaties ontwikkelen; en de voordelen van Microsoft Search uitbreiden tot inhoud buiten Microsoft 365. Microsoft erkent dat zoeken het beste werkt wanneer het informatie uit jouw hele organisatie samenbrengt. Nu met meer dan 100 nieuwe Microsoft Search-connectoren van Microsoft en onze partners, kan je informatie uit verschillende systemen samenvoegen tot één zoekervaring in Microsoft 365.

Bovendien kan je onze nieuwe Graph-API's gebruiken om aangepaste toepassingen naast Microsoft Search te ontwikkelen om het zoeken aan te passen aan de behoeften van jouw organisatie. Microsoft brengt ook krachtigere zoekervaringen naar Microsoft 365, inclusief geavanceerd zoeken van mensen met behulp van attributen en vaardigheden, video zoeken, zoeken naar acroniem en semantisch zoeken.

Microsoft Search

 

Microsoft Stream

Video is een steeds krachtiger medium voor het vastleggen en delen van kennis en leren. Microsoft Stream past AI toe om de inhoud in video (inclusief opnames van vergaderingen) te ontgrendelen met automatische transcriptie. AI ondersteunt ook de nieuwe functie voor het verbeteren van de stem, zodat jij je kunt concentreren op het gesproken woord door achtergrondgeluid te verminderen. En nu kunnen mensen korte video's maken van mobiele apparaten en delen in Yammer, Teams en PowerApps, waarbij video wordt gemainstreamd als het nieuwe inhoudstype voor communicatie en leren.

 

Analyse van de werkplek

Workplace Analytics maakt het nog eenvoudiger om kennis te vergaren over de manier waarop mensen werken en de impact daarvan op bedrijfs- en organisatorische resultaten. Bedrijfsleiders krijgen in één oogopslag inzicht in de vergadercultuur, organisatienetwerken en klantrelaties. Industriebenchmarks helpen contextuele patronen die van invloed zijn op de productiviteit, zoals de focustijd en de mogelijkheid om de stekker uit het stopcontact te halen. Microsoft heeft ook de toolset voor analisten verrijkt. AI-gestuurde procesanalyse maakt gebruik van sleutelwoorden zoals "driemaandelijkse bedrijfsevaluatie" om licht te werpen op tijd en middelen die zijn geïnvesteerd in specifieke bedrijfsactiviteiten, waardoor in de loop van de tijd verbetering mogelijk is.

 

workflow

Met workflow-innovaties kan je bedrijfsprocessen stroomlijnen en verbeteren met weinig of geen code. Deze aanpak bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat procesautomatisering wordt uitgevoerd door de mensen die het dichtst bij de manier staan waarop dingen daadwerkelijk werken.

 

Power Platform-integratie met teams

Met Power Platform kunnen gebruikers routinetaken automatiseren, aangepaste apps maken en eenvoudig omgaan met gegevens. Power Platform-integratie met Teams maakt deze tools beter vindbaar en toegankelijk voor gebruikers en ontgrendelt een gespreksbenadering voor het stroomlijnen van productiviteitsscenario's - van het goedkeuren van goedkeuringen rechtstreeks in de chat tot het pinnen van een aangepaste app waar een team deze nodig heeft.

Afgelopen week heeft Microsoft nieuwe functies aangekondigd om deze mogelijkheden te verbeteren. Creators van Power Apps kunnen hun apps nu publiceren als Teams-apps en gebruikers kunnen die apps vastzetten op hun linkerrail in Teams. Microsoft voegt ook nieuwe Power Automate-triggers en -acties toe, waarmee gebruikers de voltooiing van veelvoorkomende team- en persoonlijke taken kunnen stroomlijnen, zoals het instellen van aangepaste berichtacties en het verzenden van meldingen. En binnenkort zullen rijke Power BI-voorbeelden in Teams-chat en een verbeterd Power BI-tabblad gebruikers in staat stellen al hun gegevens in Teams te zien en moeiteloos gegevens te bespreken, om datagestuurde besluitvorming te versnellen.

 

Office-scripts

Office Scripts vereenvoudigt onhandige processen en automatiseert repetitieve taken, zodat je minder kunt werken terwijl je meer doet. Afgelopen week heeft Microsoft scripting geïntroduceerd in Excel, een nieuwe functie voor procesautomatisering waarmee je jouw acties in een werkmap kunt opnemen en in een script kunt opslaan. Het opgeslagen script kan vervolgens worden geïntegreerd met Power Automate en worden gepland om automatisch te worden uitgevoerd of te integreren met een grotere stroom. Office-scripts zullen tegen het einde van het jaar beschikbaar zijn als openbare preview.

Office Scripts

 

Veiligheid

Nieuwe AI-functies maken het je gemakkelijk om de waardevolle activa van jouw organisatie te beveiligen, terwijl werknemers tegelijkertijd kunnen samenwerken.

 

Microsoft Authenticator

Elke klant met een Azure AD-abonnement, inclusief een gratis abonnement, kan nu de Microsoft Authenticator-app gebruiken voor veilige, wachtwoordloze toegang tot zowel Microsoft- als niet-Microsoft-apps. Wachtwoorden blijven de zwakste schakel in cybersecurity. Met Azure AD en Microsoft Authenticator kunnen bedrijven zonder wachtwoord gaan voor een geweldige gebruikerservaring en lagere ondersteuningskosten, terwijl ze ook twee-factor of multi-factor authenticatie (MFA) implementeren voor een betere beveiliging. Het gebruik van MFA vermindert het risico op phishing en andere op identiteit gebaseerde aanvallen met 99,9 procent en is het beste wat je kunt doen om uw beveiliging te verbeteren.

 

Nieuwe waarde in Azure AD

Azure AD Cloud Provisioning maakt het nu eenvoudiger om identiteiten naar de cloud te verplaatsen door de noodzaak van een lokale synchronisatieserver door een lichtgewicht lokale agent te elimineren. Dit maakt het mogelijk om vanuit meerdere, losgekoppelde on-premises Active Directory (AD) -bossen te voorzien en maakt gebruik van de kracht van de cloud om veelvoorkomende directory-uitdagingen zoals synchronisatiecomplexiteit en datatransformatie-logica aan te pakken. Deze mogelijkheid komt tegemoet aan een van de topbehoeften voor grote ondernemingen die complexe organisaties of fusies en overnames beheren en zorgt voor een grotere beschikbaarheid en verlaagt de implementatie- en operationele kosten.

 

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP)

Microsoft Defender ATP-eindpuntdetectie en -respons (EDR) zijn nu beschikbaar als preview voor Mac OS-apparaten. Microsoft zal nu ondersteuning toevoegen voor Linux-servers. Dit maakt deel uit van het streven om de dekking voor meerdere platforms uit te breiden in onze oplossingen voor bescherming tegen bedreigingen. Onze klanten zijn afhankelijk van Microsoft voor eindpuntbescherming van wereldklasse en EDR-mogelijkheden voor Windows, en de meeste grote organisaties beheren een complexe mix van technologieplatforms, waaronder verschillende besturingssystemen. Ze hebben dekking nodig voor de volle breedte van hun omgeving. Deze voortdurende investering biedt hen de breedte van dekking die ze nodig hebben, met één uniform beeld voor beheerders en professionals op het gebied van beveiligingsactiviteiten, waardoor onderzoek binnen de hele onderneming mogelijk is en kan worden gereageerd op beveiligingsincidenten.

 

Application Guard voor Office

Application Guard voor Office is nu beschikbaar in een privévoorbeeld en biedt hardware- en op containers gebaseerde bescherming tegen mogelijk schadelijke Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Het maakt gebruik van Microsoft Defender ATP om vast te stellen of een document kwaadaardig of vertrouwd is.

 

Compliance

Vereenvoudig en automatiseer risicobeheer met nieuwe innovaties die AI als een krachtvermenigvuldiger gebruiken om je de steeds complexere compliance vereisten en steeds veranderende insider-bedreigingen een stap voor te blijven.

 

Insider risicobeheer

Maar liefst 53 procent van de organisaties heeft de afgelopen 12 maanden een aanval met voorkennis meegemaakt. De inspanningen die nodig zijn om deze risico's en schendingen te identificeren, zijn niet triviaal en vereisen een effectieve samenwerking op het gebied van beveiliging, human resources (HR) en juridisch, evenals een evenwichtige benadering van privacy en risicobeheer. Afgelopen week heeft Microsoft Insider Risk Management aangekondigd in Microsoft 365 om organisaties te helpen bij het snel identificeren en verhelpen van insiderbedreigingen, risico's en gedragscodeovertredingen in Office, Windows, Azure en apps van derden zoals HR-systemen. Insider Risk Management maakt gebruik van de Microsoft Graph en andere services om op intelligente wijze meerdere signalen te correleren om verborgen patronen en potentiële risico's te identificeren en realtime inzicht te geven in bestandsactiviteit, communicatiesentiment en abnormaal gebruikersgedrag. Insider-risicobeheer omvat een aantal configureerbare playbooks die specifiek zijn toegesneden op risico's - zoals digitale IP-diefstal en schending van vertrouwelijkheid - om je te helpen effectief bedreigingen te identificeren en actie te ondernemen. Microsoft heeft ook privacy ontwikkeld, zodat weergavenamen voor risicovolle gebruikers standaard in vroege onderzoeksfasen kunnen worden geanonimiseerd.

 

Compliance Score

Het is belangrijker dan ooit om de kennis en tools te hebben die je nodig hebt om te werken binnen compliance- en risicobeheerteams om risico's effectief te beoordelen en te bewaken. Om je te helpen effectievere gegevensbeschermingscontroles te implementeren, kondigt Microsoft de openbare preview van Microsoft Compliance Score aan, waarmee je risicobeoordelingen kunt vereenvoudigen en automatiseren. Met Microsoft Compliance Score kan je nu continu gegevensbeschermingscontroles evalueren en bewaken, duidelijke aanwijzingen krijgen over hoe je de score kunt verbeteren en de ingebouwde controle mapping gebruikt om jouw compliance-inspanningen te schalen over regelgeving en normen.

Zelfs als je geen expert bent in complexe regelgeving zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of ISO 27001, kan je nog steeds snel de acties leren die nodig zijn voor compliance en bijdragen aan vooruitgang. Microsoft heeft ook nieuwe beoordelingen geïntroduceerd voor California Consumer Privacy Act (CCPA), en voor andere GDPR-achtige voorschriften. Compliance Score is nu beschikbaar in een openbare preview voor alle Microsoft 365-ondernemingsplannen in het Microsoft 365-compliancecentrum.

Compliance Score

 

Beheer

Met nieuwe managementinnovaties zet Microsoft 365 de cloud en AI aan het werk om je te helpen bij het instellen, beveiligen, bewaken en beheren van al jouw apparaten.

 

Microsoft Endpoint Manager

Microsoft Endpoint Manager is een geïntegreerde oplossing om alle eindpunten in jouw technologiedomein centraal en veilig te beheren. Het samenbrengen van Microsoft Intune en System Center Configuration Manager-functionaliteit en gegevens - plus nieuwe intelligente acties en analyses - Endpoint Manager levert naadloos, end-to-end beheer voor Windows-, Android- en Apple-apparaten, apps en beleid zonder de complexiteit van een migratie of verstoring van de productiviteit. Zoek naar functies en ervaringen van Microsoft Endpoint Manager die de komende maanden in het product verschijnen. En om ervoor te zorgen dat alle Microsoft klanten kunnen profiteren van Microsoft Endpoint Manager, stelt Microsoft Intune beschikbaar voor haar bestaande SCCM-klanten voor Windows PC-beheer. Vanaf 1 december 2019 kan je deze apparaten gezamenlijk beheren in Microsoft Endpoint Manager en cloud-functies gebruiken zoals Autopilot en Desktop Analytics.

 

Microsoft-productiviteitsscore

Microsoft Productivity Score richt zich op twee gebieden: de werknemerservaring en de technologie ervaring. Beide bieden inzicht in hoe jouw organisatie werkt, inzichten om te bepalen waar je verbeterde ervaringen kunt inschakelen en acties die je kunt ondernemen om vaardigheden en systemen bij te werken, zodat iedereen zijn best kan doen.

De Werknemerservaring laat zien hoe Microsoft 365 helpt om een productief en betrokken personeelsbestand te creëren. Door te kwantificeren hoe mensen samenwerken aan inhoud, overal werken, een vergadercultuur ontwikkelen en met elkaar communiceren, kan je de verschillende manieren zien waarop werk wordt gedaan. Ondertussen biedt de technologie-ervaring inzichten door beleid, apparaatinstellingen en hardware- en applicatieprestaties binnen de organisatieomgeving te beoordelen en worden acties in Microsoft Endpoint Manager aanbevolen.

 

Beheerde vergaderzalen

Productieve vergaderingen zijn essentieel voor succes op de moderne werkplek. In combinatie met de toename van samenwerking op afstand associëren bedrijfsleiders steeds effectievere vergaderingen met de juiste vergadertechnologie en -omgeving. Vandaag kondigen we een privévoorbeeld aan van Managed Meeting Rooms van Microsoft, een nieuw aanbod voor het beheren van vergaderruimtes. Deze cloudgebaseerde IT-beheer- en beveiligingsbewakingsservice zorgt ervoor dat Teams-vergaderruimtes beveiligd, up-to-date en proactief worden gemonitord voor een geweldige ervaring in de kamer.

 

Wereldwijde lezer

Je hebt ons verteld dat je jouw beveiligingshouding wilt verbeteren door beheerdersrechten af te stemmen op alleen degenen die nodig zijn om hun werk te doen. In feite is dit een van Microsofts beste klantverzoeken. Microsoft kondigt nieuwe beheerdersrollen aan in Azure AD en het Microsoft 365-beheercentrum om je te helpen het aantal wereldwijde beheerders in jouw organisatie te verminderen. Met de rol Globale lezer kan een beheerder bijvoorbeeld informatie bekijken in Microsoft 365, maar kan de beheerder geen instellingen of gegevens wijzigen. Je kunt nu de rol Globale lezer aan beheerders in jouw organisatie toewijzen ter ondersteuning van rapportage, planning, audits en onderzoeken, zonder dat je een hoger niveau van rechten moet verlenen dan nodig is. De rol Globale lezer kan ook worden gecombineerd met andere beheerdersrollen (bijvoorbeeld Exchange-beheerder) om de toewijzing van beheerdersrechten in jouw organisatie gedetailleerder te beheren en uit te breiden.

 

Onboarding Hub

Je hebt ons ook verteld dat je begeleiding van Microsoft wilt voor het verbeteren van de beveiliging en het verhogen van de efficiëntie van beheerders. De Onboarding Hub, in het configuratiegebied van het Microsoft 365-beheercentrum, bevat nieuwe ervaringen om je te helpen bij het ontdekken, leren kennen en gebruiken van functies in Microsoft 365, inclusief Azure AD en andere beheerportals zoals het Beveiligings- en Nalevingscentrum. Microsoft biedt intelligente aanbevelingen - op basis van jouw huidige configuratie en beheeractiviteiten - om je te helpen jouw beveiligingshouding te verbeteren, de naleving van gegevensregelgeving te handhaven, apps up-to-date te houden en kosten te verlagen.

Onboarding Hub 

Nieuwe aanbevelingen in het Microsoft 365-beheercentrum (admin.microsoft.com).

 

Het gebruik van de rol Globale lezer voor toegang tot de Onboarding Hub is een krachtige en veilige manier om plannings- en auditactiviteiten voor Microsoft 365 uit te voeren, aangezien een Globale lezer de aanbevelingen kan bekijken en beoordelen, informatie kan krijgen over implementatiestappen en gebruikersimpact en huidige administratieve toewijzingen kan zien. zonder tenants of configuratiewijzigingen door te voeren.

 

Office 365-groepen

Office 365 Groups is de lidmaatschapsservice die samenwerking mogelijk maakt en teamwerk in Microsoft 365 stimuleert. Het is een kernondersteuning voor meer dan 20 applicaties, waaronder Teams, SharePoint, Outlook, Yammer, Microsoft Stream en meer. Met genoegen kondigt Microsoft een aantal verbeteringen aan voor de admin-ervaring van Groups met nieuwe lifecycle management en compliance-mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om snel teams voor een groep te maken, door verwijderde groepen te bladeren en deze te herstellen, de e-mailalias van de groep te bewerken en gevoeligheid labels te gebruiken . Je kunt ook het maken en beheren van zelfbedieningsgroepen inschakelen, waarmee gebruikers teams en Yammer-kanalen kunnen maken die worden beheerd met vangrails en beleidsregels die door IT zijn ingesteld.

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!