Office 365 update voor oktober 2018

1 minuten, 27 seconden leestijd vrijdag 23 november 2018 Office 365 Productiviteit

Zonder waarschijnlijk enig besef, wordt er dag en nacht gewerkt aan het updaten van jouw Office 365 diensten. Iedere maand presenteert Microsoft middels een video de nieuwste features, die wij in deze blog beknopt aan zullen stippen.

Limiet apparaatinstallaties Office 365 Home en Office 365 Personal verdwijnt

Tot voor kort kon je met Office 365 Personal de software op twee apparaten (1 desktop/laptop en 1 mobiel apparaat) installeren en met Office 365 Home op maximaal 10 apparaten met vijf gebruikers. Nu heeft Microsoft de beperking op het aantal apparaten geschrapt. Je kunt de Office-apps op zoveel apparaten installeren als je wil. Er zit nu alleen nog een limiet aan het aantal gebruikers en niet meer op het aantal apparaten. 

OneDrive Files On-Demand voor Mac

OneDrive Files On-Demand is vanaf nu ook beschikbaar voor Mac gebruikers. Zij kunnen al hun OneDrive-bestanden in Finder zien, zonder deze te hoeven downloaden.

Super Zoom op iOS Onedrive

Door middel van deze update wordt het makkelijk om foto’s te bekijken én te vinden in OneDrive. Tijdens het bladeren kun je gemakkelijk in- en uitzoomen door middel van je vingers.

Tagfunctie in Word en PowerPoint

Vanaf nu is het mogelijk om iemand te taggen in Word en PowerPoint. Diegene ontvangt direct een mail met een link, waardoor samenwerkingsprocessen versnellen.

Ingebouwde thema’s Power BI

Naast de mogelijkheid om thema’s toe te passen in Word, Excel en PowerPoint om consistentie te creeren in lettertypen, kleuren en effecten, is dat nu ook mogelijk bij Power BI-rapporten.

Verschillende typen documenten toevoegen aan OneDrive

Vanaf nu is het mogelijk om een keuze te maken uit de verschillende typen bestanden bij het uploaden van een document in OneDrive. Een Word-document, Excel-bestand of een PowerPoint presentatie bijvoorbeeld.

Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op
vrijdag 23 november 2018
Office 365 Productiviteit

Volg ons


Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door te hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!