Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op vrijdag 23 november 2018 Ervaring & Productiviteit

Volg ons

Office 365 update voor oktober 2018

1 minuten, 24 seconden leestijd

Zonder waarschijnlijk enig besef, wordt er dag en nacht gewerkt aan het updaten van jouw Office 365 diensten. Iedere maand presenteert Microsoft middels een video de nieuwste features, die wij in deze blog beknopt aan zullen stippen.

Limiet apparaatinstallaties Office 365 Home en Office 365 Personal verdwijnt

Tot voor kort kon je met Office 365 Personal de software op twee apparaten (1 desktop/laptop en 1 mobiel apparaat) installeren en met Office 365 Home op maximaal 10 apparaten met vijf gebruikers. Nu heeft Microsoft de beperking op het aantal apparaten geschrapt. Je kunt de Office-apps op zoveel apparaten installeren als je wil. Er zit nu alleen nog een limiet aan het aantal gebruikers en niet meer op het aantal apparaten. 

OneDrive Files On-Demand voor Mac

OneDrive Files On-Demand is vanaf nu ook beschikbaar voor Mac gebruikers. Zij kunnen al hun OneDrive-bestanden in Finder zien, zonder deze te hoeven downloaden.

Super Zoom op iOS Onedrive

Door middel van deze update wordt het makkelijk om foto’s te bekijken én te vinden in OneDrive. Tijdens het bladeren kun je gemakkelijk in- en uitzoomen door middel van je vingers.

Tagfunctie in Word en PowerPoint

Vanaf nu is het mogelijk om iemand te taggen in Word en PowerPoint. Diegene ontvangt direct een mail met een link, waardoor samenwerkingsprocessen versnellen.

Ingebouwde thema’s Power BI

Naast de mogelijkheid om thema’s toe te passen in Word, Excel en PowerPoint om consistentie te creeren in lettertypen, kleuren en effecten, is dat nu ook mogelijk bij Power BI-rapporten.

Verschillende typen documenten toevoegen aan OneDrive

Vanaf nu is het mogelijk om een keuze te maken uit de verschillende typen bestanden bij het uploaden van een document in OneDrive. Een Word-document, Excel-bestand of een PowerPoint presentatie bijvoorbeeld.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!