Office 365 update voor november 2019

5 minuten, 8 seconden leestijd vrijdag 6 december 2019 Office 365 Productiviteit

Op de werkplek van vandaag is verandering de nieuwe norm. Om bij te blijven, moeten we allemaal evolueren en verbeteren. Vorige maand op de Ignite-conferentie in Orlando, Florida, heeft Microsoft een heleboel Microsoft 365-innovaties aangekondigd die zijn ontworpen om kunstmatige intelligentie (AI) en automatiseringstechnologieën voor je te laten werken. En Microsoft blijft innoveren in de Microsoft 365-ervaring, zodat klanten altijd de beste tools hebben om te navigeren in een steeds meer gedistribueerde en snelle wereld. Maar om vandaag op het werk te slagen, hebben organisaties meer nodig dan geweldige tools. Ze moeten een leercultuur bevorderen waarin hun mensen essentiële vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen. Microsoft wil daarbij helpen, dus hebben ze deze maand de Art of Teamwork-toolkit geïntroduceerd, een interactief curriculum dat de vijf kenmerken van 's werelds meest succesvolle teams gebruikt om jouw team te helpen bij het creëren en bevorderen van een gezonde teamdynamiek. We hopen dat je het zult gebruiken - en dat toekomstige educatieve ondersteuning op je afkomt in 2020 - om jouw organisatie te helpen succesvol te blijven.

Laten we eens kijken wat er nog meer nieuw is in november.

 

Nieuwe functies voor persoonlijke productiviteit en samenwerking

App-updates om je meer keuze te geven en je te helpen om op de hoogte te blijven van alle apparaten en apps.

Houd Sticky Notes in Outlook webmail bij
Met Sticky Notes kan je ideeën, notities en belangrijke informatie vastleggen in de apps die je al gebruikt. Je kunt nu gemakkelijk rechtstreeks in Outlook voor het web notities bekijken, bewerken en maken, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om jouw notities bij te houden terwijl je door je e-mail gaat. Sticky Notes in Outlook voor het web wordt naar verwachting in december 2019 uitgerold voor alle gebruikers.

 

Schakel over naar een donkerder OneNote-canvas met de donkere modus

Van complexe reisschema's tot moordende maaltijdplannen, OneNote is als een tweede brein om je te helpen alles te volgen. Dus het moet er uitzien zoals je dat wilt. Microsoft is verheugd om aan te kondigen dat een donkere modus nu wordt uitgerold voor OneNote 2016. Het gebruik van de donkere modus helpt zowel het product als jouw notities beter leesbaar te maken, en kan de leesbaarheid verbeteren in omgevingen met weinig licht, een beter contrast bieden en de ogen minder belasten. De donkere modus is beschikbaar voor alle Office 365-abonnees en Office 2019-klanten die geen volumelicenties hebben.

Als reactie op feedback van gebruikers, heeft Microsoft besloten de reguliere ondersteuning voor OneNote 2016 na oktober 2020 te blijven voortzetten, zodat je de versie van OneNote kunt blijven gebruiken die het beste voor je werkt.

Schakel over naar een donkerder OneNote canvas

 

Werk samen zonder een gedeelde werkmap met Sheet View te verstoren

Eerder deze maand heeft Microsoft Sheet View aangekondigd in Excel, een nieuwe manier om gebruikers aangepaste weergaven te laten maken zonder anderen te verstoren, zodat samenwerking naadloos verloopt. Met Sheet View kunnen gebruikers de gegevens sorteren en filteren die ze nodig hebben en vervolgens een optie selecteren om deze wijzigingen zichtbaar te maken voor zichzelf of voor iedereen die in het document werkt. Als je eenmaal selecteert om alleen voor jezelf wijzigingen aan te brengen, heeft de filter en sortering geen invloed op de weergave van andere bijdragers van de werkmap. Alle bewerkingen op celniveau worden door het bestand verspreid, ongeacht jouw weergave, zodat je al jouw bewerkingen rechtstreeks in jouw persoonlijke werkbladweergave kunt uitvoeren. Bladweergave wordt de komende weken uitgerold naar alle gebruikers die Excel op internet gebruiken.

 

Bestanden uploaden naar Microsoft Forms-vragen voor het toevoegen van context

Soms wil je dat respondenten op een formulier bestanden uploaden of bijvoegen om belangrijke informatie of context te bieden bij het beantwoorden van vragen. Nu stelt Microsoft Forms je in staat om gebruikers toe te staan om bestandsuploads op te nemen. Met deze nieuwe functie kan jeu eenvoudig een cv-formulier, een claimformulier of een fotowedstrijdformulier maken. Klik om te beginnen op het vervolgkeuzemenu om geavanceerde vraagtypen toe te voegen en selecteer Bestand uploaden. Nadat je een vraag voor het uploaden van bestanden hebt toegevoegd, wordt er automatisch een map gemaakt in jouw OneDrive of SharePoint.

 

De nieuwe productiviteitsscore, vereenvoudigde licenties en de nieuwste versie van Windows 10

Nieuwe mogelijkheden om de productiviteit op de werkplek te transformeren, de kracht van de cloud te benutten en licenties te vereenvoudigen.

 

Transformeer hoe werk wordt gedaan met inzichten van Microsoft Productivity Score

Bij Ignite heeft Microsoft Productivity Score aangekondigd om inzicht te geven in hoe jouw organisatie werkt. Productiviteitsscore identificeert waar je verbeterde werknemers- en technologie-ervaringen mogelijk kunt maken, zodat mensen hun doelen en acties kunnen bereiken om vaardigheden en systemen bij te werken, zodat iedereen zijn best kan doen.

Productiviteitsscore kan bijvoorbeeld gebruikerstraining aanbevelen om beter samen te werken en IT voorzien van documentatie om extern delen te configureren en beleid bij te stellen of hardware te upgraden om wrijving te verminderen.

Inzichten van Microsoft Productivity Score

 

Vereenvoudigde licenties voor Windows 10 co-management

Microsoft brengt System Center Configuration Manager (ConfigMgr) en Microsoft Intune samen in een nieuw, verenigd product genaamd Microsoft Endpoint Manager dat een naadloze, end-to-end managementoplossing levert zonder de complexiteit van een migratie of verstoring. Microsoft is ook verheugd om aan te kondigen dat de vereenvoudigde licenties Microsoft Intune-gebruikerslicenties beschikbaar maken voor ConfigMgr-klanten voor het gezamenlijk beheren van hun bestaande Windows 10-pc's. De wijziging van de licentievoorwaarden zal naar verwachting begin december 2019 van kracht worden.

 

Download de nieuwste versie van Windows 10

Windows 10 versie 1909 is nu beschikbaar. Met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen, intelligente beveiliging, vereenvoudigde updates, flexibel beheer en verbeterde productiviteit. Hoogtepunten zijn de nieuwe Windows Search-ervaring in Explorer, het nieuwe cloudklembord met geschiedenisweergave, ondersteuning voor externe digitale assistenten, processorverbeteringen, extra aanpassingen voor de kioskmodus en meer. Versie 1909 wordt nu uitgerold voor consumenten en IT-beheerders.

 

Zoals altijd is alles wat wordt gemaakt voor Microsoft 365 ontworpen om je en jouw organisatie te helpen meer te bereiken door productiever te zijn. De afgelopen 12 maanden heeft Microsoft hard gewerkt om een steeds naadloosere ervaring op te bouwen die AI en automatisering gebruikt om je te helpen op verschillende platforms samen te werken, jouw workflow te stroomlijnen, organisatorische kennis te benutten en steeds evoluerende beveiligingsbedreigingen voor te blijven.

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!