Office 365 update voor november 2018

1 minuten, 45 seconden leestijd vrijdag 30 november 2018 Office 365 Productiviteit

Zonder waarschijnlijk enig besef, wordt er dag en nacht gewerkt aan het updaten van jouw Office 365 diensten. Iedere maand presenteert Microsoft middels een video de nieuwste features, die wij in deze blog beknopt aan zullen stippen.

Voeg 3D animaties toe aan presentaties

Vanaf heden is het mogelijk om 3D-ingesloten animaties in Word en PowerPoint in te voegen om eenvoudig complexere om de presentatie meer leven in te blazen en naar een hoger niveau te tillen.

Inkt converteren naar vormen of tekst in PowerPoint voor Office 365

Zet handgeschreven notities om naar getypte tekst met de ingebouwde handschriftherkenning.

Bewerk documenten eenvoudig met een digitale pen

Microsoft Office voegt functionaliteit toe voor diegenen die hun documenten graag bewerken met een digitale pen, zoals woorden splitsen, regeleinden toevoegen en nieuwe woorden invoegen door een spatie te tekenen.

Word-documenten converteren naar prachtige webpagina's

Transform to Web verandert je Word-document in een mooie, interactieve en eenvoudig te delen Sway-webpagina die er op elk apparaat fantastisch uitziet.

Een wazige achtergrond tijdens videogesprekken

De nieuwe functie Achtergrondvervaging in Teams elimineert mogelijke afleiding bij videogesprekken en houdt de focus op jou.

Desktop-app voor het indienen van en steun bij problemen

Deze service is ontworpen om problemen met Windows 10, Office 365 ProPlus en latere functie-updates op te lossen. Als je een mogelijk compatibiliteitsprobleem ontdekt, kunnen degenen met een abonnement eenvoudig een ticket indienen via FastTrack. Een van de specialisten neemt dan contact met je op totdat het probleem is opgelost, zonder extra kosten.

SharePoint Migration Tool: Migreer je bestanden naar de cloud

Deze tool biedt een eenvoudige, gratis en intuïtieve point-en-click interface waarmee je je bestaande SharePoint-, OneDrive- en File Shares-inhoud kunt migreren naar SharePoint Online, OneDrive voor Bedrijven en Microsoft Teams.

Een vernieuwd SharePoint-beheercentrum

Een volledig vernieuwd SharePoint-beheercentrum dat sterk is gebaseerd op moderne ontwerpprincipes. Het is ontworpen om IT te helpen meer te bereiken, zodat hun gebruikers meer kunnen bereiken.

HITRUST CSF-certificering.

Om organisaties te helpen voldoen aan nationale, regionale en branchespecifieke vereisten voor het verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens, biedt Office 365 de meest uitgebreide set certificeringen van elke cloudserviceprovider aan.

Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op
vrijdag 30 november 2018
Office 365 Productiviteit

Volg ons


Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door te hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!