Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op vrijdag 30 november 2018 Ervaring & Productiviteit

Volg ons

Office 365 update voor november 2018

1 minuten, 43 seconden leestijd

Zonder waarschijnlijk enig besef, wordt er dag en nacht gewerkt aan het updaten van jouw Office 365 diensten. Iedere maand presenteert Microsoft middels een video de nieuwste features, die wij in deze blog beknopt aan zullen stippen.

Voeg 3D animaties toe aan presentaties

Vanaf heden is het mogelijk om 3D-ingesloten animaties in Word en PowerPoint in te voegen om eenvoudig complexere om de presentatie meer leven in te blazen en naar een hoger niveau te tillen.

Inkt converteren naar vormen of tekst in PowerPoint voor Office 365

Zet handgeschreven notities om naar getypte tekst met de ingebouwde handschriftherkenning.

Bewerk documenten eenvoudig met een digitale pen

Microsoft Office voegt functionaliteit toe voor diegenen die hun documenten graag bewerken met een digitale pen, zoals woorden splitsen, regeleinden toevoegen en nieuwe woorden invoegen door een spatie te tekenen.

Word-documenten converteren naar prachtige webpagina's

Transform to Web verandert je Word-document in een mooie, interactieve en eenvoudig te delen Sway-webpagina die er op elk apparaat fantastisch uitziet.

Een wazige achtergrond tijdens videogesprekken

De nieuwe functie Achtergrondvervaging in Teams elimineert mogelijke afleiding bij videogesprekken en houdt de focus op jou.

Desktop-app voor het indienen van en steun bij problemen

Deze service is ontworpen om problemen met Windows 10, Office 365 ProPlus en latere functie-updates op te lossen. Als je een mogelijk compatibiliteitsprobleem ontdekt, kunnen degenen met een abonnement eenvoudig een ticket indienen via FastTrack. Een van de specialisten neemt dan contact met je op totdat het probleem is opgelost, zonder extra kosten.

SharePoint Migration Tool: Migreer je bestanden naar de cloud

Deze tool biedt een eenvoudige, gratis en intuïtieve point-en-click interface waarmee je je bestaande SharePoint-, OneDrive- en File Shares-inhoud kunt migreren naar SharePoint Online, OneDrive voor Bedrijven en Microsoft Teams.

Een vernieuwd SharePoint-beheercentrum

Een volledig vernieuwd SharePoint-beheercentrum dat sterk is gebaseerd op moderne ontwerpprincipes. Het is ontworpen om IT te helpen meer te bereiken, zodat hun gebruikers meer kunnen bereiken.

HITRUST CSF-certificering.

Om organisaties te helpen voldoen aan nationale, regionale en branchespecifieke vereisten voor het verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens, biedt Office 365 de meest uitgebreide set certificeringen van elke cloudserviceprovider aan.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!