Office 365 update voor mei 2019

5 minuten, 48 seconden leestijd vrijdag 14 juni 2019 Office 365 Productiviteit

Deze maand zijn er tools geïntroduceerd om compliance te vereenvoudigen, app-updates om de productiviteit te verhogen en functies om veilige, samenwerkende gebruikerservaringen te bevorderen.  

Hier is een blik op wat er nieuw is in mei. 

Updates van Microsoft Build om ervaringen met Microsoft 365 verder te ontwikkelen 

Bij Microsoft Build deze maand hebben ze verschillende nieuwe mogelijkheden in Microsoft 365 aangekondigd om ontwikkelaars te helpen, platformonafhankelijke ervaringen te creëren. 

Gebruik de collectieve kennis van jouw organisatie met Microsoft Search
Ze hebben de algemene beschikbaarheid van Microsoft Search aangekondigd, een intelligente zoekervaring voor bedrijven die een uniforme, consistente zoekervaring biedt om je te helpen relevante personen, inhoud, opdrachten en activiteiten te ontdekken in alle Microsoft 365 ervaringen die je dagelijks gebruikt. Waar je ook werkt in Microsoft 365, Microsoft Search kan helpen een taak te voltooien, verdergaan waar je was gebleven of antwoorden of inzichten ontdekken. De nieuwe Microsoft Search-ervaring is nu beschikbaar voor alle Microsoft 365-gebruikers. Zoek om te beginnen naar ‘mij’ op Office.com of ‘mijn documenten’ in Bing.com. 

Leid inzichten af over effectieve werkpatronen met Microsoft Graph gegevensverbindingen 
Ze hebben ook de algemene beschikbaarheid van Microsoft Graph gegevensverbinding aangekondigd, een service die organisaties helpt productiviteitsgegevens uit de Microsoft Graph samen te brengen met hun eigen bedrijfsgegevens en diepe inzichten opdoet over effectieve werk patronen. Microsoft Graph gegevensverbindingen zijn beschikbaar via Workplace Analytics. 

Moderniseer jouw command-line app-ervaring met de nieuwe Windows Terminal 
Bovendien hebben ze de preview aangekondigd van Windows Terminal, een nieuwe functierijke terminalapplicatie voor gebruikers van command-line tools en shells, inclusief ondersteuning voor tabbladen, rich text, globalisatie , configureerbaarheid, thema en styling, en meer. Je kunt aan de slag met de open source code op GitHub; openbare previews worden deze zomer vrijgegeven in de Microsoft Store in Windows 10. 

new to microsoft office 365 mei

App-updates om mensen te helpen hun beste werk te doen

Deze maand hebben zee mogelijkheden geïntroduceerd waarmee je meer gedaan kunt krijgen, inclusief updates voor SharePoint en de OneNote-, Yammer- en Microsoft To-Do-apps.

Lever een intelligent intranet en bouw medewerkersbetrokkenheid op
Deze maand hebben ze op de SharePoint-conferentie deze zomer verschillende nieuwe app-updates aangekondigd. Thuiswebsites van SharePoint bieden een nieuwe manier om nieuws, evenementen, inhoud, conversaties en video's bij elkaar te brengen om een aantrekkelijke 'landingpage'-ervaring te bieden die jouw stem, jouw prioriteiten en jouw merk weerspiegelt. Met de aankomende vraag en antwoordfunctie van Yammer kan je een vraag stellen en kan jij of een groepsbeheerder het beste antwoord markeren. En binnenkort kan je video veilig opnemen, uploaden en delen via de Microsoft Stream mobiele app.

Verminder oogvermoeidheid met de Dark-modus in OneNote voor Windows 10
OneNote voor Windows 10 biedt nu de donkere modus, waardoor je een donkerder canvas en aangepast kleurenschema hebt om vermoeidheid van de ogen te verminderen of eenvoudig een verandering in het (scherm) landschap te krijgen. De donkere modus is nu beschikbaar voor Office Insiders. Bovendien kan je nu een e-mail in Outlook rechtstreeks naar jouw OneNote verzenden voor de Windows 10-app. Maak of update jouw OneNote voor Windows 10-app om aan de slag te gaan.

new to microsoft office 365 mei

Verbeter jouw focus, welzijn, netwerk en samenwerking met MyAnalytics
Een nieuwe MyAnalytics-ervaring biedt resultaatgerichte inzichten om je te helpen vooruitgang te boeken op vier belangrijke gebieden: netwerk, samenwerking, focus en welzijn. In inzichten die je eerder de uren hebben laten zien die je in de afgelopen week aan e-mail, chats, gesprekken en vergaderingen buiten jouw werkuren hebt doorgebracht, zie je nu het aantal dagen dat je met succes bent losgekoppeld na het werk van de afgelopen maand. Op die manier kun je doelen stellen en gewoonten opbouwen die je helpen om meer rustige dagen te bereiken. Deze nieuwe ervaring is over het algemeen beschikbaar voor Microsoft 365 Enterprise- en Office 365 Enterprise-klanten die MyAnalytics hebben als onderdeel van het E5-plan, als een add-on voor E1 en E3, of met Workplace Analytics.

new to microsoft office 365 mei

Gegevens direct vanuit een foto toevoegen aan Excel met jouw iOS-apparaat
Met de Excel-app op jouw iOS-apparaat kan je nu een foto maken van een afgedrukte gegevenstabel en de afbeelding automatisch converteren naar een volledig bewerkbare tabel in Excel. Deze beeldherkenningsfunctie elimineert de noodzaak voor jou om die gegevens handmatig in te voeren. Deze mogelijkheid werkt in 21 talen en is nu beschikbaar voor de Excel-app op zowel Android als iOS.

new to microsoft office 365 mei

Maak boeiende video's met Microsoft Forms in Microsoft Stream
Je kunt nu naadloos quizzen, formulieren of polling rechtstreeks in Microsoft Stream-video's toevoegen. Dankzij de integratie van formulieren in Microsoft Stream kunnen presentatoren communiceren met hun publiek en krijgen ze een manier om feedback te vragen en het begrip van deelnemers te meten. Klik om te beginnen op ‘Microsoft-formulier toevoegen’ (Add a Microsoft Form) op het tabblad Interactiviteit (interactivity) in Microsoft Stream. Bovendien kan je nu ook veilig video's opnemen, uploaden en delen vanuit de Microsoft Stream mobiele app. Download de nieuwste mobiele Microsoft Stream-app voor iOS en Android om aan de slag te gaan.

new to microsoft office 365 mei

Maak taken zichtbaarder in Microsoft 365 met Microsoft To-Do en Planner
Deze maand hebben ze aangekondigd dat To-Do integreert met Planner. Nu kan je al jouw taken in Microsoft-365 in To-Do zien, inclusief gemarkeerde e-mails in Outlook en taken die in Planner zijn toegewezen. Bekijk jouw taken, deadlines en details en ben van plan om meer gedaan te krijgen gedurende jouw dagen. Om te beginnen, werk je jouw takenlijst-app bij en klik je op ‘Lijst weergeven’ wanneer je wordt gevraagd taken te volgen die zijn toegewezen in Planner.

new to microsoft office 365 mei

Stroomlijnen van records management en toegangscontrole

Met nieuwe privacymaatregelen kan je voldoen aan nalevingsverplichtingen en toegangsverzoeken efficiënt beheren op bedrijfsniveau.

Stroomlijn het records management en controleer ongepast gedrag
Verschillende nieuwe geavanceerde mogelijkheden voor gegevensbeheer helpen je bij het stroomlijnen van compliance-vereisten. Je kan nu native connectors gebruiken om niet-Microsoft 365-gegevens, zoals gegevens van Facebook en Twitter, in de Microsoft-cloud te importeren voor archiveringsdoeleinden. Een nieuwe oplossing voor records management helpt je bedrijfs-, juridische en HR-records eenvoudig op één locatie te beheren. Ten slotte helpt een nieuwe classificator voor machinaal leren je automatisch aanstootgevende taal in Exchange-e-mail, Microsoft Teams en uitgezochte bronnen van derden te identificeren. Voor abonnees van add-on licenties voor E5 of Advanced Compliance, ondek vadaag de nieuwe mogelijkheden in het Office 365 Security & Compliance Center.

new to microsoft office 365 mei

Beheer toegangsrechten met krachtige compliance- en controle-instellingen
Ze hebben onlangs de publieke preview van Azure Active Directory (AD) rechtenbeheer aangekondigd. Deze nieuwe oplossing helpt belemmeringen voor interne en externe samenwerking weg te nemen door verzoeken om toegang tot en sollicitatie van werknemers en partners, goedkeuringen, audits en beoordeling voor Office 365, duizenden populaire SaaS-apps en elke line-of-business-app geïntegreerd met Azure AD te automatiseren. De functie is vandaag beschikbaar voor preview voor gebruikers die Azure AD Premium P2 of EMS E5-licenties hebben. Ga naar het Azure-portaal om aan de slag te gaan.

new to microsoft office 365 mei

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!