Office 365 update voor juni 2019

4 minuten, 31 seconden leestijd woensdag 17 juli 2019 Office 365 Productiviteit

 

Beveilig je organisatie

Nieuwe functies helpen je de gegevens van jouw bedrijf te beschermen, de toegang te bewaken en jouw beveiligingspositie te verbeteren.


Ontdek Shadow IT met Cloud App Security - ontdek de apps en services die bovenop jouw IaaS- en PaaS-abonnementen worden uitgevoerd, ongeacht of deze worden uitgevoerd op Microsoft Azure, Amazon Web Services of Google Cloud Platform. Krijg inzicht in die apps en services, inclusief welke gebruikers er toegang toe hebben, transacties, IP-adressen en hoeveel verkeer wordt verzonden. Klik om te beginnen op het tabblad Ontdekt bronnen in de Cloud App Security-portal of start vandaag nog een gratis proefversie.

Cloud App Security


Beheer hoe bedrijfsresources worden geopend - Deze maand is de beschikbaarheid aangekondigd van Azure AD Conditional Access-beleid voor Microsoft 365 Business, ontworpen voor abonnees voor kleine en middelgrote bedrijven. Met dit beleid behoudt je de controle over jouw Office 365-omgeving en hoe jouw bedrijfsmiddelen worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een beleid voor voorwaardelijke toegang definiëren waarmee aanmeldingsverbindingen van mobiele apparaten naar Exchange Online worden geëvalueerd, en vereist dat medewerkers Outlook voor iOS of Android gebruiken om met succes toegang te krijgen tot hun zakelijke e-mail en agenda. Microsoft 365 Business-klanten kunnen beleid voor voorwaardelijke toegang inschakelen via Azure AD.

Azure Active Directory admin center

Verbeter de identiteitsbeveiliging van jouw organisatie met aanbevelingen op maat - Identity Secure Score, nu algemeen verkrijgbaar, helpt je mogelijkheden te ontdekken om de identiteitsbeveiliging van jouw organisatie te verbeteren. Aanbevelingen worden gekoppeld aan de richtlijnen en werkstromen die nodig zijn om beveiligingsbeheerders te helpen de aanbevelingen uit te voeren. Navigeer naar Identity Secure Score in het Azure-portaal om aan de slag te gaan.

Microsoft Azure Portal

 

Aanpak van strenge nalevingsverplichtingen met krachtige nieuwe mogelijkheden

Nieuwe functies in Microsoft 365 helpen je te voldoen aan de compliance vereisten.

Vermijd belangenconflicten met informatiebarrières in Teams - je kunt nu de openbaarmaking van informatie beperken door de communicatie tussen groepen gebruikers in Teams te beperken met informatiebarrières. Dit is met name handig voor organisaties die zich moeten houden aan ethische vereisten en andere gerelateerde industrienormen en -voorschriften, zoals het voorkomen dat de verkoopafdeling met onderzoeksteams spreekt. Bekijk de documentatie over het definiëren van beleid voor informatiebarrières om vandaag van start te gaan.

Voldoe aan de vereisten voor gegevensresidentie met Yammer - Yammer biedt nu lokale gegevensresidentie om organisaties in de EU te helpen te voldoen aan de vereisten voor gegevensresidentie. Deze functie is beschikbaar voor alle nieuwe Office 365-klanten die zijn gekoppeld aan een tenant in de EU. In de komende maanden wordt Yammer-inhoud ook weergegeven in eDiscovery-zoekopdrachten, waardoor geavanceerde beveiligings- en compliancemogelijkheden worden geboden aan Yammer-groepen die zijn verbonden met Office 365 Groups.

Adresgegevens voor residentie-behoeften met Office 365 Multi-Geo-mogelijkheden - vanaf deze maand wordt de minimale seat vereiste voor multi-geografische mogelijkheden in Office 365 verkleind van 2.500 steats naar 500 seats. Deze licentie-update biedt Multi-Geo-mogelijkheden voor een breder scala van organisaties die hun regionale, branche specifieke of organisatorische gegevens residium vereisten willen behandelen.

Verbeter jouw workflow

Nieuwe functies in Microsoft 365 helpen je bij het stroomlijnen van samenwerking en het maken van documenten, zodat je tijd kunt besparen. 

Maak professionele presentaties met de merksjablonen van jouw bedrijf met Designer in PowerPoint - Eerder deze maand hebben ze verschillende nieuwe updates voor PowerPoint aangekondigd. Designer werkt nu met sjablonen van het bedrijf, waarmee mensen gemakkelijk presentaties op het merk kunnen maken. Bovendien biedt Designer door het toevoegen van tekst aan een dia nu ook hoogwaardige fotoachtergronden aan die volledig zijn gelicentieerd voor commercieel gebruik, samen met themastijlen en complementaire kleuren voor jouw presentatie. Ondersteuning voor merksjablonen is beschikbaar voor Office 365 Insiders op Windows 10 en Mac en de thema-updates worden uitgerold naar alle Office 365-abonnees.

Vind snel documenten en bekijk eerdere versies naadloos op jouw apparaten - deze maand hebben ze aangekondigd dat onze bureaublad-apps van Microsoft Office nu aanbevolen documenten ondersteunen, waarmee je een samengestelde set documenten krijgt waarmee je snel bestanden kunt vinden en weer aan het werk kunt. Aanbevolen documenten zijn nu beschikbaar op iOS en Mac, waarbij Win32 nu wordt uitgerold. Ze hebben ook aangekondigd dat ze versiegeschiedenis naar Office brengen voor internet, zodat je kunt zien welke wijzigingen zich hebben voorgedaan en indien nodig kunt terugkeren naar een eerdere versie. Versiegeschiedenis begint nu, te beginnen met PowerPoint op internet.

Blijf in de creatieve stroom met inking in Outlook - Ze brengen de inktmogelijkheden van Word, Excel, PowerPoint en OneNote naar Outlook voor Windows. Met inkt in Outlook kan je jouw digitale pen of vinger gebruiken om te annoteren en aantekeningen te maken. Je kunt ook eenvoudig foto's en afbeeldingen markeren in jouw e-mails. Als je aan de slag wilt gaan, selecteer je het tabblad Tekenen om al jouw nieuwe pennen te bekijken en te beginnen met kleuren.

 

Deel jouw meest recent gebruikte bestanden in Outlook voor iOS - je kunt nu jouw meest recent gebruikte bestanden delen in Outlook voor iOS, waardoor je een samenhangende ervaring krijgt met bestanden in jouw Office 365-apps en -services, jouw meest recent gebruikte bestanden van SharePoint en iCloud, en lokale bestanden op jouw iOS-apparaat. Je kunt bestanden blijven delen via e-mail vanuit OneDrive voor Bedrijven, OneDrive, Google Drive, Box en Dropbox-cloudopslag. Als je er bovendien voor kiest om een link in jouw e-mail toe te voegen in plaats van een bestand bij te voegen, worden de machtigingen voor toegang automatisch aangepast aan de rechten die door jouw bedrijf zijn ingesteld. Deze functie is nu beschikbaar voor iOS-gebruikers.

meest recent gebruikte bestanden in Outlook voor iOS

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!