Office 365 update voor juli 2019

4 minuten, 28 seconden leestijd maandag 19 augustus 2019 Office 365 Productiviteit

Deze maand kondigt Microsoft updates aan voor Azure Active Directory (Azure AD) en Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) om jouw beveiligingshouding te verbeteren, updates voor Microsoft Teams en Outlook op het web om je te helpen productiever te zijn, en updates naar Desktop Analytics en Office 365 ProPlus om IT-beheer te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren.

Hier is een blik op wat er nieuw is in juli.

Verbeter de beveiliging en vereenvoudig processen

Nieuwe mogelijkheden helpen je te beschermen tegen cybersecurity-bedreigingen, door deze te ontdekken en te herstellen.

Ga wachtwoordloos om het risico te verminderen en de accountbeveiliging te verbeteren.

Deze maand heeft Microsoft de openbare preview van ondersteuning van FIDO2-beveiligingssleutels in Azure AD aangekondigd. Met FIDO2-technologieën kan je gebruikers nu naadloze, veilige en wachtwoordloze toegang bieden tot alle met Azure AD verbonden apps en services. Bovendien kunnen beheerders wachtwoordloze referenties toewijzen aan gebruikers en groepen en self-service aanmeldingen toestaan. Bekijk om te beginnen de stapsgewijze documentatie over het inschakelen van wachtwoordloze aanmelding voor Azure AD.

Ontdek, prioriteer en verhelp kwetsbaarheden in realtime

Vorige maand heeft Microsoft de algemene beschikbaarheid van Microsoft Threat & Vulnerability Management (TVM) aangekondigd. TVM levert een nieuwe set geavanceerde, agentless, cloud-aangedreven mogelijkheden die continu, realtime, risicogebaseerd kwetsbaarheidsbeheer bieden. Als je al Microsoft Defender ATP hebt, is de TVM-oplossing nu beschikbaar in jouw Microsoft Defender ATP-portal. Als je geen abonnement hebt, kan je je aanmelden voor een proefversie van Microsoft Defender ATP inclusief TVM.

Verbeter de productiviteit en samenwerking

Nieuwe mogelijkheden in Microsoft 365 helpen je gemakkelijk samen te werken met anderen, taken te organiseren en snel antwoorden te vinden.

Communiceer en werk gemakkelijker samen met nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams

Deze maand heeft Microsoft nieuwe mogelijkheden aan Teams toegevoegd, waaronder leesbevestigingen en prioriteitsmeldingen om ervoor te zorgen dat tijdgevoelige berichten worden ontvangen en geprioriteerd. Ze hebben ook de nieuwe functie ‘Aankondigingen’ aangekondigd om belangrijk nieuws te markeren en nu een enkel bericht op meerdere kanalen te plaatsen.

Leesbevestigingen en prioriteitsmeldingen in Microsoft Teams

Eindelijk, de nieuwe tijdklokfunctie in Teams voor Firstline Workers brengt klok in / uit mogelijkheden naar de Team Shifts-module. En met de functie voor gerichte communicatie kunnen berichten naar iedereen binnen een specifieke rol worden verzonden, zoals een bericht naar alle kassiers in een winkel of alle verpleegkundigen in een ziekenhuis.

Deze updates voor teams worden de komende maanden uitgerold.

Voeg enquêtes toe aan jouw Outlook-e-mails en boek vergaderruimten met Outlook op het web.

Deze maand kondigt Microsoft twee nieuwe algemeen beschikbare functies in Outlook op het web aan. Met Microsoft Quick Poll kan je nu peilingen rechtstreeks toevoegen aan jouw Outlook-e-mails, zodat ontvangers rechtstreeks in de e-mail kunnen stemmen of op de URL link kunnen klikken en in een browservenster kunnen stemmen. Download de Quick Poll-invoegtoepassing voor Outlook om te beginnen.

Bovendien kan je nu eenvoudig vergaderruimtes boeken in Outlook op het web. Bij het maken van een vergadering kan je snel zien welke kamers beschikbaar zijn, zoeken op stad of kamer en kamers bekijken die beschikbaar zijn tijdens terugkerende evenementen.

Enquetes in Outlook e-mails op het web

Maak antwoorden in Yammer beter vindbaar

Nu zullen vragen in Yammer zich onderscheiden van algemene discussies met nieuwe, unieke styling. Postauteurs en groepsbeheerders kunnen ook het beste antwoord op vragen markeren als een "Beste antwoord", waardoor gebruikers gemakkelijker antwoorden kunnen vinden. Deze wijzigingen bevinden zich momenteel in een privévoorbeeld en worden later deze zomer beschikbaar voor alle Office 365-abonnees.

Maak antwoorden in Yammer beter vindbaar 

Werk samen aan taken in Microsoft To-Do

Nu kan je een taak toewijzen aan iemand in een gedeelde takenlijst en samenwerken om taken sneller af te kunnen sluiten. Om te beginnen, gewoon @vermelding om iemand een taak toe te wijzen, en iedereen op de gedeelde lijst kan deze zien.

Werk samen aan taken in Microsoft To-Do

Stroomlijn IT-beheer

Data gestuurde tools helpen je bij het leveren van naadloze software-implementaties en verbeteringen voor Office in gevirtualiseerde omgevingen.

Verbeter de kwaliteit en betrouwbaarheid van software-implementaties

Deze maand heeft Microsoft de openbare preview van Desktop Analytics aangekondigd, een cloudgebaseerde service die je intelligentie biedt om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over de gereedheid van updates van jouw Windows-clients voorafgaand aan nieuwe Windows 10-implementaties. In combinatie met System Center Configuration Manager is Desktop Analytics ontworpen om een inventaris te maken van de Windows-apps die in de organisatie worden uitgevoerd en om de compatibiliteit van apps te beoordelen met de nieuwste functie-updates van Windows 10. Desktop Analytics wordt momenteel aangeboden als een Office 365-service en vereist een Office 365-abonnement in jouw Azure AD-tenant. Schakel Desktop Analytics in de Configuration Manager-console in om aan de slag te gaan.

Desktop Analytics verbetet de kwaliteit en betrouwbaarheid van software implementaties

De Office-app-ervaring in virtuele omgevingen verbeteren

Deze maand heeft Microsoft nieuwe mogelijkheden aangekondigd om de gebruikerservaring in gevirtualiseerde omgevingen te helpen verbeteren. Ten eerste is FSLogix-technologie, die de prestaties van Office 365 ProPlus in virtuele omgevingen met meerdere gebruikers verbetert, nu zonder extra kosten beschikbaar voor Microsoft 365-klanten. Ten tweede ondersteunt Windows Server 2019 nu Office 365 ProPlus en OneDrive Files On-Demand in de komende maanden. Ten slotte krijgen Outlook, OneDrive en Teams nieuwe mogelijkheden om de gebruikerservaring in een gevirtualiseerde omgeving te verbeteren.

Stimuleer digitale transformatie met nieuwe Microsoft-cloudregio's: Microsoft Office 365-services zijn nu beschikbaar vanuit Micorosfts nieuwe cloudregio's in Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Deze lokale datacenters openen de deur voor meer organisaties om de voordelen van de cloud te omarmen met veerkrachtige cloudservices die kunnen helpen om te voldoen aan de vereisten voor gegevensresidentie, beveiliging en compliance.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!