Office 365 update voor februari 2019

4 minuten, 53 seconden leestijd vrijdag 15 maart 2019 Office 365 Productiviteit

Microsoft Teams verbeteringen

Vorige maand. Hebben we het gehad over hoe sommige nieuwe aanpasbare mobiele ervaringen in Microsoft Teams een speciaal voordeel waren voor Firstline Workers. Ze helpen de organisaties waarvan de medewerkers onderweg zijn met het verbeteren van de communicatie en samenwerking.

Voortbouwend op dat nieuws wordt Teams verder uitgebouwd om veiligere communicatie- en samenwerkingsworkflows mogelijk te maken.

Prioritaire meldingen waarschuwen een ontvanger voor een urgent bericht op hun mobiele en desktop-apparaten en herhalen de waarschuwing elke twee minuten tot 20 minuten, totdat een reactie wordt gegeven. Hoewel deze functionaliteit binnenkort beschikbaar zal zijn voor alle organisaties, kan het bijzonder waardevol zijn in een gezondheidszorgomgeving.

Hier zien we dat een clinicus een tijdsgevoelige situatie heeft waarbij de bloedsuikerspiegel van een patiënt hoog is. Ze sturen een urgent bericht naar de arts op afroep via prioriteitsmelding. De arts ziet het belang van de boodschap en reageert in natura, zodat de nodige zorg wordt geboden. Als een van de ontvangers van de berichten niet onmiddellijk had gereageerd, betekent het dat de melding zich blijft herhalen, totdat ze antwoorden.

Een andere nieuwe functie, het delegeren van berichten, stelt een ontvanger in staat om, je raadt het al, berichten aan een andere persoon te delegeren wanneer de beoogde ontvanger niet beschikbaar is.

Om in het gezondheidszorgthema te blijven, kan de overdracht van berichten waardevol zijn in een scenario waarin een arts een operatie in gaat en een collega de binnenkomende berichten afhandelt. Wanneer iemand, zeg een verpleegster, de arts een bericht stuurt, krijgt de verpleegkundige een antwoord waarin staat wie de arts behandelt en hoe hij zijn vervanger kan bereiken als de situatie dit vereist. Het is een beetje zoals Outlook's Out of Office-functie, alleen anders.

Met Microsoft Teams kunnen mensen snel en efficiënt communiceren en samenwerken in een veilige, compatibele omgeving die berichten, spraak- en videogesprekken en vergaderingen en apps in één hub combineert voor teamwork.

Excel voegt gegevens uit de afbeelding in

Ooit in een vergadering geweest waar iemand een concept op een whiteboard heeft getekend waar jij vervolgens een foto van hebt gemaakt? Office Lens is een uitstekende manier om aantekeningen en informatie vast te leggen van whiteboards, menu's, borden, handgeschreven memo's of iets met veel tekst. Stel je nu voor dat de tekst die je wilt vastleggen moet worden omgezet in gegevens in Excel?

Je hoeft die gegevens niet meer opnieuw in te voeren als je een Office Insider voor Excel op Android hebt! Gebruik gewoon de functie "Gegevens invoegen uit afbeelding".

Open Excel op jouw Android-telefoon of -tablet en tik op de knop 'Gegevens uit foto invoegen'. Zoem in totdat je een rode kader ziet om de gegevens. Klik vervolgens op de knop Capture. Gebruik zo nodig de formaat wijziging optie rond de rand van de afbeelding om deze op maat bij te snijden.

Excel verwerkt de afbeelding, voegt deze toe aan een tabel en geeft je de kans om eventuele problemen die zijn ontdekt tijdens het conversieproces te corrigeren. Tik op Bewerken om het probleem te verhelpen, of tik op Negeren om verder te gaan.

Druk op Invoegen als je klaar bent en Excel zal het proces afsluiten en jouw gegevens weergeven. En natuurlijk zorgt opslaan naar OneDrive ervoor dat deze nieuwe tabel beschikbaar is op al jouw apparaten.

Voeg bestanden toe aan To-Do taken

Het heeft een eenvoudige interface, synchroniseert taken op verschillende apparaten en integreert met Outlook. De nieuw toegevoegde mogelijkheid om bestanden en foto's aan jouw taken te koppelen, maakt het nog waardevoller.

Open eenvoudigweg de taak waaraan je de foto of het bestand wilt toevoegen en tik vervolgens op een bestand toevoegen. Je hebt de mogelijkheid om een bestaand bestand toe te voegen of een nieuwe foto te maken.

Alles, inclusief de bijlage, wordt gesynchroniseerd met andere apparaten en zelfs opgenomen in Outlook, compleet met het bestand dat er is toegevoegd.

Foto's en bestanden toevoegen voegt context toe aan jouw taken en het vanaf jouw telefoon doen ondersteunt jouw vermogen om overal productief te zijn.

Power BI Key beïnvloeders visueel

Kunstmatige intelligentie-visualisaties in Power BI gebruiken machine learning achter de schermen om op een heel natuurlijke manier inzichten te geven over jouw gegevens. Met de eerste AI-visualisatie, Key Influencers, nu beschikbaar in preview, selecteer je eenvoudig de key performance-indicator voor analyse en Power BI gaat na wat het belangrijkst is bij het genereren van de statistiek.

Microsoft Authenticator update

Microsoft Authenticator-app gebruik je op je telefoon om een tweede beveiligingslaag te bieden die bekend staat als multifactor-authenticatie of MFA. Het ondersteunt vingerafdruk-, gezicht-ID- of PIN-authenticatie voor zowel Microsoft-werk als Microsoft-persoonlijke accounts en het werkt met andere diensten zoals Facebook, Google en GitHub.

De Microsoft Authenticator-app stuurt je nu beveiligingsmeldingen voor belangrijke gebeurtenissen in jouw persoonlijke Microsoft-account. Je kunt vervolgens jouw accountactiviteit bekijken en indien nodig beschermingsstappen nemen.

Na de configuratie ontvang je automatisch meldingen wanneer Microsoft gevoelige of ongebruikelijke acties in jouw account detecteert, zoals het wijzigen van jouw wachtwoord, het toevoegen van een nieuw telefoonnummer of e-mailadres of inloggen vanaf een nieuw apparaat of een ongebruikelijke locatie. Deze meldingen bieden je een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in en controle te houden over jouw account.

Desktop App Assure beschikbaarheid

Ergens in de buurt van 99% van de apps die op Windows 7 werkten, zijn compatibel met Windows 10 en Office 365 ProPlus. Maar wanneer jouw organisatie een van de 1% apps met een compatibiliteitsprobleem uitvoert, kan jouw overgang naar een moderne desktop en al het goede dat daarmee gepaard gaat, worden beïnvloed.

Dat is waar Desktop App Assure, een voordeel van Microsoft Fastrack, kan helpen. Of je nu van Windows 7 naar Windows 10 gaat, een vorige versie van Office naar Office 365 ProPlus, of gewoon een eerdere versie van Windows 10 naar de nieuwste en beste release, Microsoft helpt in aanmerking komende klanten problemen met de incompatibele toepassing oplossen en suggesties doen voor oplossingen.

Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op
vrijdag 15 maart 2019
Office 365 Productiviteit

Volg ons


Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!