Office 365 update voor augustus 2019

5 minuten, 16 seconden leestijd dinsdag 17 september 2019 Office 365 Productiviteit

Deze maand introduceert Microsoft verbeteringen om je te helpen een productievere, samenwerkende en veilige werkomgeving voor jou en jouw organisatie op te bouwen. De nieuwe XLOOKUP-formule voor Excel helpt je gegevens te vinden en de berekeningstijd te verbeteren. Mobiele updates voor OneNote en Yammer helpen je onderweg te werken en sneller de antwoorden te vinden die je nodig hebt. En de nieuwe FastTrack-begeleiding zal zorgen voor naadloze Windows 10-migraties. 

Maak werk sneller en eenvoudiger 

Nieuwe functies vereenvoudigen het zoeken naar gegevens en de berekeningstijden en helpen je snel informatie te visualiseren. 

Zoek en haal gegevens snel op in Excel 

Microsoft hoorden feedback van hun klanten over de VLOOKUP-formule voor het werken met gegevens in Excel - dat deze gesorteerde gegevens vereist, geen resultaten in linker kolommen kan vinden en standaard jokertekens gebruikt. Dus introduceerden Microsoft deze maand XLOOKUP, de opvolger van de VLOOKUP- en HLOOKUP-formules. XLOOKUP behandelt Microsofts meest voorkomende gebruikersfeedback en profiteert van recente backend-wijzigingen om de berekeningstijd te verbeteren. Het is vandaag beschikbaar voor Office Insiders, met algemene beschikbaarheid later dit jaar. 

Zoek en haal gegevens snel op in Excel

Maak werk-in-uitvoering diagrammen en dia's  

Microsoft weet dat het moeilijk kan zijn om werk-in-uitvoering diagrammen en modellen uit te drukken zonder "DRAFT" erop te stempelen, daarom heeft Microsoft Sketched Shapes gebouwd. Met deze nieuwe Office-stijl kan je standaardvormen in PowerPoint, Word en Excel omzetten in ruwe contouren die er handgetekend uitzien en een gevoel van werk in uitvoering overbrengen. Sketched Shapes is perfect voor het bouwen van draadframes, het opstellen van ontwerpen of het toevoegen van een artistiek tintje. Je kunt ook eenvoudig schakelen tussen geschetste en standaardvormen. Sketched Shapes wordt momenteel uitgerold naar Windows Insiders en Office Insiders voor Mac. Om te beginnen, voeg je een vorm in jouw document in en selecteert je jouw favoriete geschetste omtrek. Je kunt ook de PowerPoint Wireframe-toolkit downloaden voor meer informatie. 

Maak werk-in-uitvoering diagrammen en dia's

Nieuw voor PowerPoint op het web: Subscript, Superscript en Wijzigen hoofdlettergebruik 

Tot nu toe hadden gebruikers de PowerPoint Desktop-app nodig om subscript, superscript of tekstomhulling aan hun dia's toe te voegen. Dat maakte het lastig voor professionals, docenten en studenten om hun vergelijkingen en informatie in PowerPoint voor het web te communiceren. Nu kan je eenvoudig jouw tekst selecteren en op de nieuwe knoppen Subscript, Superscript of Case wijzigen op het tabblad Start. Deze functie wordt uitgerold naar PowerPoint voor het web. 

Nieuw voor PowerPoint op het web: Subscript, Superscript en Wijzigen hoofdlettergebruik

Werk onderweg 

Microsoft heeft updates voor OneNote, Yammer en Office geïntroduceerd om je te helpen sneller antwoorden te vinden en in jouw workflow te blijven. 

Vormen, grafieken en Outlook-vergaderingsdetails toevoegen aan Microsoft OneNote voor iPad 

Je kunt nu vormen in OneNote voor iPad invoegen, inclusief rechte lijnen, basisvormen en grafieken. Of je nu een rechte lijn wilt om dingen uitgelijnd te houden, een pijl om naar informatie te wijzen of een grafiek om een trend weer te geven, je vindt deze onder het tabblad Draw in OneNote. Je kunt ook Outlook-vergaderingsdetails toevoegen aan OneNote voor iPad en OneNote voor Mac — inclusief deelnemers, tijd, onderwerp en meer. 

Vormen, grafieken en Outlook-vergaderingsdetails toevoegen aan Microsoft OneNote voor iPad  

Annoteer jouw aantekeningen met inkt in OneNote voor iPhone 

Microsoft heeft ook Inkt toegevoegd in OneNote voor iPhone, zodat je eenvoudig jouw vinger of een stylus kunt gebruiken om te annoteren met het natuurlijke gevoel van inkt - zelfs wanneer je onderweg bent. Tik om te beginnen op het squiggle-symbool in de rechterbovenhoek van jouw OneNote-pagina en gebruik de rode pen en de gele markeerstift om markeringen aan te geven, te annoteren en te markeren in jouw notitieboekjes. 

Annoteer jouw aantekeningen met inkt in OneNote voor iPhone

Blijf verbonden en krijg antwoorden met een verbeterde mobiele Yammer-ervaring 

De werknemers van vandaag moeten onderweg in staat zijn om te werken. Met dit in gedachten heeft Microsoft onlangs een nieuwe Yammer mobiele ervaring aangekondigd die live evenementen, zoeken in groepen, bijgewerkte feed- en conversatieweergaven, verbeterde codering en meer naar iOS- en Android-apparaten brengt. Hoogtepunten zijn onder meer een gemoderniseerde fee ervaring die visuele rommel vermindert en verbeterde leesbaarheid en live evenementen biedt die je onderweg kunt bekijken; Tellingen gezien om je te laten weten hoeveel mensen jouw berichten hebben bekeken; en groep zoeken om de zoektijd te verkorten en de informatie te vinden die je nodig hebt. Deze functies zijn uitgerold naar klanten met de huidige Yammer voor iOS- en Android-apps. 

Blijf verbonden en krijg antwoorden met een verbeterde mobiele Yammer-ervaring

Gebruik de donkere modus in meer van jouw favoriete Microsoft-apps 

De snelle en vloeiende wereld van vandaag vervaagt voortdurend de grens tussen werk en privéleven en Microsoft begrijpt dat je ervaringen nodig hebt die zich aanpassen aan jouw behoeften. Microsoft is verheugd deze maand aan te kondigen dat ze de donkere modus gaan uitrollen naar Outlook mobiel en Office.com. De donkere modus is niet alleen eenvoudiger voor de ogen en kan de levensduur van de batterij verlengen, maar stelt je ook in staat jouw apparaat comfortabel te blijven gebruiken op plaatsen waar de standaard heldere modus niet geschikt is, zoals donkere vliegtuigen en bioscopen. De donkere modus wordt de komende weken uitgerold naar Outlook mobile en Office.com. 

Gebruik de donkere modus in meer van jouw favoriete Microsoft-apps

Stroomlijn IT-beheer 

Nieuwe tools en mogelijkheden stroomlijnen Windows 10-migraties en voldoen aan de behoeften van data-residentie.  

Migreren naar Windows 10 met nieuwe FastTrack-begeleiding 

Microsoft weet dat het upgraden en updaten van complexe technologieomgevingen geen kleine taak is. Om je bij elke stap van jouw Windows 10-implementatie te ondersteunen, heeft Microsoft nieuwe FastTrack-implementatiebegeleiding geïntroduceerd. Deze handleiding helpt klanten bij het upgraden van Windows 7 en Office 2010 naar Windows 10 Enterprise en Office 365 ProPlusFastTrack-begeleiding is beschikbaar voor alle in aanmerking komende commerciële klanten.  

Migreren naar Windows 10 met nieuwe FastTrack-begeleiding

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!