Office 365 update voor april 2019

5 minuten, 1 seconde leestijd maandag 13 mei 2019 Office 365 Productiviteit

Editor in meerdere talen in PowerPoint

Editor onderstreept mogelijke problemen met spelling in rood, grammatica in blauw en stijl in goud. En als je met de rechtermuisknop op de onderstreepte tekst klikt, krijg je suggesties voor het oplossen van de kwestie. Voorheen werte het het best met Amerikaans Engels. Nu helpt Editor in PowerPoint taalbarrières op te ruimen met de toevoeging van meertalige ondersteuning.Deze verbetering biedt de juiste begeleiding, zelfs als meerdere talen op dezelfde dia worden gebruikt. PowerPoint herkent de taal die voor elk item wordt gebruikt, past de toepasselijke regels toe en suggereert fixes voor elk item, in de juiste taal. In dit geval bevat elke regel een grammaticale fout, zoals blijkt uit de woorden met de dubbele blauwe onderstreping. Klik gewoon met de rechtermuisknop op elk en neem de suggestie die Word biedt. Natuurlijk zou je de vertaalfunctie kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat de suggestie correct zijn.

Nieuwe pictogrammen in Office 365

Pictogrammen zijn een geweldige manier om ideeën visueel uit te drukken en ze kunnen eenvoudig in jouw Microsoft Office-documenten worden ingevoegd. Wat echt leuk is aan iconen in Office, is dat je ze eenmaal op hun plaats kunt roteren, vergroten / verkleinen en kleuren zonder de kwaliteit van de afbeelding te verliezen. Je kunt het pictogram ook in zijn componenten scheiden en alleen de stukken gebruiken die je wilt.Er zijn bijna 350 nieuwe pictogrammen om uit te kiezen in Office 365. Ze omvatten nieuwe categorieën zoals toegankelijkheid, vakantie en proces.

Microsoft Kaizala

Met deze app kun je veilig verbinding maken met en deelnemen aan grote groepen buiten de directory van je organisatie, inclusief medewerkers, leveranciers, partners en klanten. Het maakt gebruik van een op telefoonnummers gebaseerde identiteit voor eenvoudige onboarding en om een eenvoudige mobiele gebruikerservaring te creëren. Aantal Kaizala gerelateerde aankondigingen:

• Ten eerste rolt Kaizala uit naar alle in aanmerking komende zakelijke klanten van Microsoft 365 en Office 365 over de hele wereld.

• Ten tweede zullen de Kaizala-capaciteiten de komende 12 tot 18 maanden in Microsoft Teams geïntegreerd worden.

• Tot slot werd ook een hele reeks nieuwe mogelijkheden aangekondigd, waaronder @mentions, een Kaizala-webapp voor managers en beheerders en videobellen.

Power BI Web door voorbeeld connector

Een van de meest innovatieve en unieke functies die Power BI de afgelopen 12 maanden heeft geïntroduceerd, is de Web by Example-connector. Hiermee kunnen klanten gegevens van HTML-pagina's schrapen. Het ondersteunt het opnemen van elk willekeurig gegevenselement op de pagina, verder dan alleen HTML-tabellen. Je geeft voorbeeldwaarden voor welke gegevens je wilt krijgen en hij doet de rest.

Deze maand zal de AI-algoritme van de connector nog slimmer worden, zodat het nu automatisch Power BI-tabellen kan voorstellen op basis van HTML-elementherhalingspatronen.Na het inschakelen van de nieuwe Preview-functie in het dialoogvenster Opties, worden voorgestelde tabellen weergegeven in een nieuwe map in het dialoogvenster Navigator webconnector. Hiermee wordt de vereiste verwijderd om voorbeelduitvoerwaarden te leveren in veel voorkomende scenario's.Dit is slechts een van de tientallen nieuwe of bijgewerkte functies in de release van Power BI Desktop in april.

Compliance Manager

Compliance Manager maakt het eenvoudig om de cloud-compliance-activiteiten van jouw organisatie te beheren, van implementatie tot rapportage. Hiermee kun je nu aangepaste risicobeoordelingen maken van elke toepassing die in jouw organisatie worden gebruikt. Met deze aangepaste beoordelingsmogelijkheid kan IT zijn eigen beveiligings- en compliance controles importeren in Compliance Manager, inclusief die voor bedrijfsbeleid, lokale wetgeving en industriële normen. Organisaties kunnen vervolgens risicobeoordelingstegels voor on-premises services en niet-Microsoft-assets maken en hun compliance-positie op één plek beheren.

Codering van berichten

Versleuteling van e-mailberichten helpt ervoor te zorgen dat alleen de beoogde ontvangers berichtinhoud kunnen bekijken. Met Office 365-berichtversleuteling kan jouw organisatie gecodeerde e-mailberichten verzenden en ontvangen tussen mensen binnen en buiten jouw organisatie. Het werkt met Outlook.com, Yahoo!, Gmail en andere e-maildiensten. Office 365 Advanced Message Encryption stelt beheerders in staat om versleutelde e-mails te herroepen of te beëindigen. Zodra een gecodeerde e-mail is ingetrokken, krijgt de ontvanger die probeert deze te openen bericht dat het bericht door de afzender is ingetrokken en niet meer kan worden weergegeven.

Multi-Geo in Office 365

Steeds meer overheden, externe regelgevers en compliance-afdelingen van bedrijven voeren richtlijnen voor gegevensresidentie uit. Multi-Geo helpt multinationale bedrijven hun regionale, branche- of organisatorische gegevens residuvereisten in Office 365 aan te pakken door hen in staat te stellen te bepalen waar de Office 365-gegevens van elke medewerker in “rust” worden bewaard. SharePoint Online en Office 365 Groups sluiten zich aan bij Exchange Online en OneDrive zodat klanten kunnen bepalen waar sites, in het geval van SharePoint en Groups mailboxen, in het geval van Office 365 Groups, worden opgeslagen. Nu hoeft IT zich geen zorgen te maken over het uitvoeren van afzonderlijke bestanden, inhoudsbeheer of e-mailservers in de regio's die jouw organisatie gebruikt. Jouw gebruikers zijn vrij om in verschillende geografische regio's te werken en je weet dat jouw gegevens in rust worden opgeslagen op de locatie die aan jouw vereisten voldoet.

Adviseur beveiligingsbeleid

Office Security Policy Advisor is een nieuwe intelligente service, nu beschikbaar in preview, die gebruik maakt van gedragsanalyse om IT-beheerders te helpen de risico's en voordelen van het toepassen van een beleid op maat te kwantificeren en de beleidsgezondheid in de tijd te bewaken voor hun Office-clients.Beheerders kunnen nu beleid implementeren met één klik en het beleid eenvoudig bijwerken of zelfs terugdraaien. Samen helpen deze functies IT-beheerders hun beleidswerkstroom en -beheer te stroomlijnen. Wederom is deze service nu beschikbaar als een voorbeeld voor alle organisaties met Office 365 ProPlus.

Azure AD-wachtwoordbeveiliging

Azure AD-wachtwoordbeveiliging, nu algemeen verkrijgbaar, verlaagt het risico dat iemand wordt gehackt door een aanval met de wachtwoordbeveiliging. Dit is wanneer een kwaadwillende gebruiker probeert om een enkel wachtwoord tegen meerdere accounts te gebruiken voordat hij naar het volgende vaak gebruikte wachtwoord gaat.Het bijgewerkte algoritme voor verbannen wachtwoorden gebruikt zowel de door Microsoft gedefinieerde algemene lijst met verboden wachtwoorden als de aangepaste lijst met verboden wachtwoorden die jij definieert, zodat gebruikers geen zwakke en kwetsbare wachtwoorden kunnen kiezen.

Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op
maandag 13 mei 2019
Office 365 Productiviteit

Volg ons


Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!