Jasper Spaan Geschreven door Jasper Spaan op woensdag 14 juni 2017 Succesverhalen

Volg ons

DesktopToWork levert nieuwe IT infrastructuur Seats and Sofas

0 minuten, 59 seconden leestijd

Den Haag, 13 juni 2017 -- Seats and Sofas besteedt zijn gehele ICT infrastructuur en implementatie hiervan uit aan DesktopToWork. Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen, waarbij er wordt geleverd vanuit eigen voorraad.\ In de eerste helft van deze maand zijn de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst. DesktopToWork levert alle nieuwe hardware voor het nieuw te bouwen ICT platform van Seats and Sofas. Alle vestigingen, nationaal en internationaal zullen hier uiteindelijk op gaan werken. Het bestaande data-centrum van Seats and Sofas zal volledig worden vernieuwd. De infrastructuur wordt gebouwd op Dell EMC Enterprise hardware en Dell EMC Storage.

Naast de nieuwe infrastructuur zal DesktopToWork ook deels de implementatie verzorgen. Naar verwachting zal dit zijn afgerond in juli. Bovendien levert DesktopToWork ook support na de implementatie. Nadat alles is ingericht en actief is, kunnen de ICT medewerkers van Seats and Sofas terecht bij de Pro-Support desk. Deze vorm van support wordt bij alle klanten van DesktopToWork gehanteerd, zodat er snel geschakeld kan worden, mochten er vragen zijn. Er zitten dagelijks meerdere collega's klaar om al deze klanten te woord te staan. Op die manier kunnen Seats and Sofas en alle andere klanten zich focussen op hun core business.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!