DesktopToWork levert nieuwe IT infrastructuur Seats and Sofas

1 minuten, 1 seconde leestijd woensdag 14 juni 2017 Ervaring

Den Haag, 13 juni 2017 -- Seats and Sofas besteedt zijn gehele ICT infrastructuur en implementatie hiervan uit aan DesktopToWork. Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen, waarbij er wordt geleverd vanuit eigen voorraad.\ In de eerste helft van deze maand zijn de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst. DesktopToWork levert alle nieuwe hardware voor het nieuw te bouwen ICT platform van Seats and Sofas. Alle vestigingen, nationaal en internationaal zullen hier uiteindelijk op gaan werken. Het bestaande data-centrum van Seats and Sofas zal volledig worden vernieuwd. De infrastructuur wordt gebouwd op Dell EMC Enterprise hardware en Dell EMC Storage.

Naast de nieuwe infrastructuur zal DesktopToWork ook deels de implementatie verzorgen. Naar verwachting zal dit zijn afgerond in juli. Bovendien levert DesktopToWork ook support na de implementatie. Nadat alles is ingericht en actief is, kunnen de ICT medewerkers van Seats and Sofas terecht bij de Pro-Support desk. Deze vorm van support wordt bij alle klanten van DesktopToWork gehanteerd, zodat er snel geschakeld kan worden, mochten er vragen zijn. Er zitten dagelijks meerdere collega's klaar om al deze klanten te woord te staan. Op die manier kunnen Seats and Sofas en alle andere klanten zich focussen op hun core business.

 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!