VoIP

Gesprek werknemer opnemen: technisch geen probleem, juridisch wel?
Zo maak je jouw netwerk klaar voor VoIP

Zo maak je jouw netwerk klaar voor VoIP

De keuze voor een VoIP netwerk is eigenlijk heel logisch. Het heeft immers veel voordelen te bieden waarbij we ons niet alleen beperken tot het aangenaam kostenplaatje.

Efficiënter werken met Hosted VoIP

Efficiënter werken met Hosted VoIP

Misschien heb je al eens van 'Hosted VoIP' gehoord, of op zijn minst van de merk 'VoIP'. Het is de afkorting van 'Voice over IP', een manier van bellen die via het internet gebeurt.

Overschakelen naar VoIP is eenvoudiger dan je denkt
ISDN stopt. Waarom VoIP-telefonie de oplossing is
Wat is VoIP nu net en wat moet ik weten?

Wat is VoIP nu net en wat moet ik weten?

oIP is een ideale manier om de online werkplek mogelijk te maken. Online werken vergt nu eenmaal flexibiliteit en VoIP-telefonie zorgt ervoor dat medewerkers voortdurend bereikbaar zijn

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!