Online Workspace

Citrix….? What else!

Citrix….? What else!

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen Citrix en Microsoft terminal server. Natuurlijk kunnen we veel verschillen benoemen. Toch is die vraag eigenlijk niet zo relevant, omdat...

De Online Workspace en de Online Desktop: het verschil 
Duurzaam werken 2.0: ontmoet de online werkplek
Is de Workspace app veilig? DesktopToWork legt het uit
Wat heeft de Workspace App met het Nieuwe Werken te maken?
Op welke apparaten kan je de Workspace App gebruiken?
De Citrix Workspace App: wat is het en wat kan ik ermee?

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!