Online Desktop

Citrix….? What else!

Citrix….? What else!

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen Citrix en Microsoft terminal server. Natuurlijk kunnen we veel verschillen benoemen. Toch is die vraag eigenlijk niet zo relevant, omdat...

De Online Workspace en de Online Desktop: het verschil 
De Online Desktop en traditionele IT: 4 verschillen
De Online Desktop is ook een veilige oplossing 
Duurzaam werken 2.0: ontmoet de online werkplek
MFA en biometrische authenticatie: een geslaagd huwelijk?
Bewezen: hoe de Online Werkplek kosten weet te drukken
De voordelen van online werken

De voordelen van online werken

Steeds meer bedrijven en medewerkers zien het nut van online werken. Met een online werkplek heb je alle vrijheid om productief te zijn

10 ultieme tips voor een Online Werkplek

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!