Office 365

Office 365 update voor augustus 2019

Office 365 update voor augustus 2019

Deze maand introduceert Microsoft verbeteringen om je te helpen een productievere, samenwerkende en veilige werkomgeving voor jou en jouw organisatie op te bouwen.

Wat zijn teamsites in Office 365? 

Wat zijn teamsites in Office 365? 

Als gebruiker van Office 365 heb je waarschijnlijk al eens gehoord van de zogenoemde SharePoint-teamsites. Dergelijke teamsites bieden vaak meer mogelijkheden dan men denkt.

Office 365 update voor juli 2019

Office 365 update voor juli 2019

Deze maand kondigt Microsoft updates aan voor Azure Active Directory (Azure AD) en Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) om jouw beveiligingshouding te verbeteren, updates voor

Hoe gebruik je de Yammer app binnen Office 365? 
Waarom Office 365 en de Online Werkplek geen synoniemen zijn
Toegelicht: steeds voldoende opslagruimte in de OneDrive app
Wat moet je doen met het mailaccount van een ex-werknemer?
Office 365 update voor juni 2019

Office 365 update voor juni 2019

Office 365 update juni Nieuwe functies helpen je de gegevens van jouw bedrijf te beschermen, de toegang te bewaken en jouw beveiligingspositie te verbeteren.

Overzicht: dit zijn de onmisbare O365-applicaties
Office 365 update voor mei 2019

Office 365 update voor mei 2019

Deze maand zijn er tools geïntroduceerd om compliance te vereenvoudigen, app-updates om de productiviteit te verhogen en functies om veilige, samenwerkende gebruikerservaringen te bevorderen.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door te hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!